:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
hej drugari,
pa svakako da ove cice srecemo po gradu po klubovima, namazane uljima, koje skakucu u ritmu muzike za ples i razgaljuju masu. Hajde sada recite vi meni kako gledate na sve to? U koji kos stavljate te devojke? Da li ih poistovecujete sa striptizetama ili je to ipak blazi oblik exponiranja?
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | Hajde sada recite vi meni kako gledate na sve to? |
Devojke koje služe da bi zabavile masu, i privukle mnoge poglede. Ne one nisu striptizete, i ne mislim ništa ružno o njima. Bolje i time da se bave nego ku*ve da budu.
Citat: | U koji kos stavljate te devojke? Da li ih poistovecujete sa striptizetama ili je to ipak blazi oblik exponiranja? |
Striptizeta je nešto drugo, a iskreno za ove igračice smatram da imaju baš dodirnih tačaka sa striptizetama, ali u globalu to nisu. Nekako, ovo je čak, po mom mišljenju bolji posao nego striptizete.
Nemam ništa protiv njih, jer kao što rekoh, koga privlači i i ko voli to da gleda (mislim većinom na mušku populaciju) nek' izvoli.
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
po meni su one maltene isto sto i striptizete...jedina je razlika u tome sto se ne skidaju sve bas do kraja (mada sam imala prilike i to da vidim )...a kako gledam na sve to? ma...dobro njima, meni jos bolje
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: |
...ali u globalu to nisu.
|
Zapravo, naprotiv, one to u globalu jesu
"A striptease is a form of erotic entertainment, usually a dance, in which the performer, known as a "stripper", gradually undresses, in a teasing and sexually suggestive manner, to music."
Prevescu na srpski kad se vrnem kuci, nemam sada nit' vremena nit zivaca...Elem, samo deo o "svlacenju" izostaje...mada...
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | Elem, samo deo o "svlacenju" izostaje...mada... Laughing |
...a kao go-go igračice su pa mnogo više obučene od striptizeta? Više je otkriveno, no što je pokriveno.
Citat: | koga privlači i i ko voli to da gleda (mislim većinom na mušku populaciju) |
Volim i ja da vidim lepo žensko telo
Nego, mene više zanima to što se posao striptizeta i go-go igračica poistovećuje sa prostitucijom. U očima muškaraca, ako je u stanju da se svuče (polu)gola pred masom = laka je. Ima li tu istine?
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Posmatram to kao posao kojim se ne bih lično bavila, ali nemam ništa protiv devojaka koje su se pronašle u svemu tome. Njihov izbor. Svako od nas ima pravo da bira posao koji ga/je ispunjava. Srećne one - srećna i ja.
I ne, ne smatram ih prostitutkama.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
[Ohanzee] Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Sep 2008 Poruke: 491
|
|
hm... nesto nisam ubedjen da je lakse skinuti ono malo garderobe sto imaju go-go igracice nego totalno obucenu devojku koju mozemo svakodnevno da vidimo u gradu...
uglavnom... te devojke umeju da igraju... da izanimiraju narod u diskoteci/klubu... zgodne su, lepe kako koja...
ja nisam video kako se svlace do gole koze... mada sam par puta ocekivao ... mozda nisam imao srece ili im nije bilo u opisu posla
ne svrstavam ih u kategoriju striptizeta i prostitutki... niti striptizete u kategoriju prostitutki...
ako pomesamo kategorije sta cemo da radimo sa cheerleaders-icama?
(po izgledu... vrlo malo se razlikuju od go-go igracica )
no... meni striptizete nisu... da li se exponiraju... hm... pre cu da zapazim devojku neukusno obucenu sa vrlo malo garderobe na sebi kako se bacaka po nekom klubu/diskoteci/kafani kao da upravo prozivljava epilepticni napad...
u sustini... igracica/plesacica ciji je posao da zabavlja narod...
a na tom istom mestu ima devojka koje nisu zaduzene za animiranje ljudi a to jako 'dobro' cine...
|
_________________ Kada počinjemo da verujemo u čuda? |
|
|
|
|
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS
|
|
Go-go plesacice, a pun mih je ****.U mome kraju u zadnje vreme cesta je Scandal zurka, e zurka kao zurka je extra, ali pola muskaraca samo gleda u plesacice i ne trepce, ne kazem i ja pogledam, ali ne stojim celo vece kao debil gledajuci ih....Sve u svemu nemam bas neko pozitivno misljenje o takvim devojkama...A neke bitnije razlike izmedju njih i striptizeta, pa i nema bas... Mozda ljudi ne mogu da otvore striptiz klubove, pa su storili blazu verziju toga...Go-go plesacice...ma sve se to na kraju svodi na isto...
|
_________________ » . . . No dakle, tko si ti? - Dio
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
A kaj ja znam, otužno mi je ako im je to jedini posao..Mislim, ništ se one ne razlikuju po odjeći od mnogih cura koje isto tak izlaze gole ili polugole i isto tak igraju, privlače pažnju pa i na tim raznoraznim "kavezima" etc ja često vidim neku curu koja nije go-go igračica i što ćeš. . Samo ove dobijaju novac, to je ono što je po meni malo..hmh. No nisu mi nešt sad kao odvratne ili kakve, navikla sam već pa i ne gledam više
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Licno nemam neki izrazit tj krajnje definisan stav prema ovim devojkama tj prema ovom zanimanju. Generalno se vodim mislju,ako je njima dobro,meni jos bolje. Ali shvatam da me taj moj stav nigde nece dovesti,jer koliko god ja vodila racuna samo o sebi i svojim problemima,zeljama,prohtevima i stavovima isto toliko ce neka druga malo drcnija osoba zauzeti takvu poziciju da ce izglasati da je to nesto izrazito dobro. Hocu samo da kazem da mislim da ipak taj moj stav "njima dobro-meni dobro" nije bas najbolje resenje,jer dozvoljavam da neko drugi govori u moje ime samo zato sto sam ja lenja da se oglasim.
Hajde da pokusamo ovako, pre svega nikada se ne bih bavila tom vrstom posla/hobija. Nisam taj tip. Ne bih nikako volela da se sutra moje dete time bavi. Ne smatram da je to nesto vredno postovanja. Nije umetnost. Tako da sam apsolutno protiv kada je u pitanju apsolutno licni stav.
Da se doticne pojavljuju u klubovima ne bih zabranila,jer ipak sex sels,tako da.. Vrlo verovatno da one prave atmosferu.
Suma sumarum: nit smrdi,nit mirise. Mislim da bi to ipak trebalo da se svede na neku mizernu meru. Treba uticati na to da se go-goisanje izbaci iz stvari koje su u "trendu" i da se buduce klinceze ne opredeljuju za taj vid exponiranja.
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | Samo ove dobijaju novac, to je ono što je po meni malo..hmh. |
Lično ih zato više cenim Citat: | od mnogih cura koje isto tak izlaze gole ili polugole i isto tak igraju, privlače pažnju pa i na tim raznoraznim "kavezima" etc | . Njima je bar to posao. Kao što više cenim prostututke koje bar kažu tarifu koliko šta košta i skuplje su od onih koje se u gradu prodaju za par pića
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|