:: |
Autor |
Poruka |
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Veoma komunikativna....i nije vazno da li sjedim s poznatim ili nepoznatim ljudima...jedina je razlika tema o kojoj se razgovora....ako su u pitanju ljudi koje ne znam ili jedva poznajem, onda se obicno prica o vremenskoj prognozi u Portugalu i slicno tome, dok razgovor sa meni dragim i bliskim ljudima obicno tece tako da niko od mene ne moze doci do rijeci!
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS
|
|
Komunikativan, veoma, naravno sve u granicama normale, takodje vise gotivim komunikativne osobe.
|
_________________ » . . . No dakle, tko si ti? - Dio
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Pa sve zavisi kako kad, gde i skime
Lako se uklapam u svakakvo drustvo tako da zavisi gde sam i skim sam, teram po potrebi
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Kao mlađa, bila sam stidljiva, a sada sam prilično komunikativna, čak mi je to u opisu profesije
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
I jedno i drugo.
Nažalost, to zavisi od moje pospanosti, raspoloženja i (nažalost) toga da li sam se najeo...
|
|
|
Pamelaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Jun 2004 Poruke: 39
|
|
Poprilicno sam komunikativni tip samo nekad i zavisi od osobe s kojom komuniciram da li cu se moc otvoriti kako treba ili ne
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Kako kad.. Ranije sam bila jaaaako povučena i stidljiva.. a sada .. sada se to popravlja
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: | Pitanje je jasno: da li ste komunikativni, lako ulazite u konverzacije, volite da "meljete", lako se opustate sa ljudima koje tek upoznate, ili ste suprotnost: stidljivi, cutljivi, povuceni, tesko se opustate pred ljudima koje tek upoznate, ne volite puno da pricate......
A drugo pitanje je: kakve osobe vise cenite- komunikativne, ili povucene? |
hm...rekla bih da definitivno spadam u onu prvu grupu... sto se komunikacije tice tu apsolutno nemam nikakvih problema, no ipak nisam ni od onih koji melju u prazno.dakle ne preterivati u svakom slucaju. A sto se tice toga koje osobe vise cenim, mislim da tu nema jasnih razgranicenja, vec sve apsolutno zavisi od osove do osobe i od situacije do situacije.U svakom slucaju lakse je uspostaviti komunikaciju sa nekim ko se ukljuci u razgovor nego sa nekim ko stalno cuti... no....
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: | Pitanje je jasno: da li ste komunikativni, lako ulazite u konverzacije, volite da "meljete", lako se opustate sa ljudima koje tek upoznate, ili ste suprotnost: stidljivi, cutljivi, povuceni, tesko se opustate pred ljudima koje tek upoznate, ne volite puno da pricate......
A drugo pitanje je: kakve osobe vise cenite- komunikativne, ili povucene? |
Da,komunikativna ,lako ulazim u konverzaviju sa ljudima koje tek upoznam,opuštam se veoma lako,mada to baš i nije sasvim dobro jel baš zbog toga što sam možda i previše opuštena uvek se neke budale lepe za mene.
A cenim i komunikativne i povučene,ne pravim razliku po tom pitanju.
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
ivaaan_po Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Avg 2009 Poruke: 14
|
|
Pa ako cutim 5 minuta...obaram svoj rekord
|
|
|
|
|
|
Iwana Simic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Okt 2009 Poruke: 88
|
|
Pa zavisi kako kad. Povucena nikako nisam, ali mi nekad stvarno dodje da mi nije ni do kakve konverzacije, a pogotovo sto se tice novih poznanstva.
Inace, komunikativna sam, stidljiva nisam (kao mala sam inace bila jako povucena, imala sam problem sa mucanjem pa sam se dosta tesko oslobadjala pred ljudima).
Volim nova poznanstva, nije mi problem ni pricati sa osobama i koje su po 30-ak godina starije od mene, znam i njima da se uvucem pod kozu.
A sto se tice pitanja: "Dali cenite komunikativne ili povucene osobe?" (Mislim da tako nekako ide pitanje).
Ko god da je postavio ovo pita nje, malo je glupo napisano... U mom okruzenju postoje osobe koje su puno pricljive, kao i one koje su donekle povucene (ne u bukvalnom smislu, vec da ne vole puno da pricaju). Cenim i jedne druge, volim pricljive ljude ali me strasno nervira tracarenje (procitaj OGOVARANJE). Onaj ko mnogo prica predamnom mora paziti i sta prica... Sve cu da slusam ali ogovaranje i seme kako nekome napraviti smicalice, to ne volim...
|
_________________ Jos ovaj put slazi me
i reci da jos volis me
jos ovaj put slazi me
jer ti to radis najbolje
i nemoj gledati
jer ja cu danas plakati |
|
|
|
|
hani77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Nov 2009 Poruke: 33
|
|
komunikacija je osnovno sredstvo medju ljudima cime druge bolje upoznajemo,znaci komunikativna sam po prirodi,a i kazu ko prica zlko ne misli...mala sala
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|