:: |
Jeste li više liberalna ili konzervativna osoba? |
Više sam liberalna osoba (ljevica) |
|
50% |
[ 14 ] |
Više sam konzervativa osoba (desnica) |
|
17% |
[ 5 ] |
Čista sam sredina |
|
32% |
[ 9 ] |
|
Ukupno glasova : 28 |
|
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
pa sredina san....
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Bas kao i odgovor u anaketi.Cista sam sredina.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
stimi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off
|
|
Liberalna,zivjeti i pustiti druge da zive.
|
|
|
|
|
|
kissuzana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 200 Mesto: nis
|
|
zavisi od mnogo cega
|
_________________ ja sam suzana , a ti?????? |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
jako, cak previse liberalna
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Ja sam teski konzervativac. Cesto mislim da je trebalo da zivim u periodu od pre 100-200 godina, kada se za rec gubila glava, obraz nije mogao da se kupi, a vrednost coveka se merila na osnovu njegovih dela.
Danas, kada su homoseksualci sasvim normalna stvar, orgijanje devojcica i decaka od 14 godina svakodnevna pojava, kao i nekakva dum-dum, hip-hop, opa-cupa muzika uz koju se napucas u venu i mislis da si osvojio svet, a globalizacija progutala sve ono sto nas je razlikovalo od drugih, ja prosto ne mogu da se snadjem.
Ukratko receno, sve sto je vekovima bilo nenormalno i nemoralno, danas je uobicajeno. Za mene je to jos uvek nenormalno i nemoralno. |
Apsolutno sam konzervativan. Nemam shta vishe da dodam - apsolutno se slazemo.
|
|
|
|
|
|
Ivan015 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Okt 2006 Poruke: 44 Mesto: Sabac
|
|
Definitivno sam liberalan...
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Pa neka sredina liberalnosti ..
No ipak i to ima svoje granice.
Tipa homoseksualnost, da homoseksualci posvajaju dicu, za to definitivno nisan, i ima tako još tih par stvari..
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
tradicionalnih se vrednosti i okvira slabo drzim...humanista sam po opredeljanju, u svakom mogucem smislu...verujem u slobodu izbora, u to da ja znam najbolje po kakvim bi pravilima ja trebalo da zivim...dogmatizam mi je potpuno stran...ako me to cini nekonzervativnom...eto...liberal sam...potpuni
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Ovisi o cemu je rijec.Zato kombinacija.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|