:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Pozdrav ..
E ovako .. moja keva ima Samsungov telefon i sad želi da prebaci neke male mp3 zvukove koje je pokupila na mobilni da ih postavi kao ringtone ..
Nisu pesme ali su mp3 fajl koji mora da se prebaci kao mmf fajl jer joj samo tako može raditi kao ringtone ( ili možda postoji još neka solucija ..ne znam ) .. uglavnom .. zanima me ako neko zna koji je najbolji način da to uradim.
Probao sam već preko zamzar-a ali mi nije dalo da prebacim mp3 fajl u mmf tako da to nije urodilo plodom pa me zanima ako neko možda zna neki drugi način ..
Hvala unapred
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
To možeš učiniti pomoću odličnog freeware programa koji su mnogi već ovde preporučili
Super Converter
http://www.erightsoft.com/Superdc.html
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
|
Ajd da vidim dal ce ovo da radi pa ti javljam ..
edit: Posle par minuta kad sam probao ono mi traži dlaku u jajetu .. te neki super extra brz kompjuter .. te neku veliku RAM memoriju .. tamo vamo .. ne vredi .. ono ne radi .. a i pokazuje stalno neke greške .. tako da .. nije to to ..
|
|
|
|
|
|
|
|
Evo samo da se opet javim i da kažem da radi ovaj program i da mi je odradio stvar ..
Hvala Soniclady
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|