:: |
Autor |
Poruka |
[Ohanzee] Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Sep 2008 Poruke: 491
|
|
recimo da nemam takvih stvari u zivotu... ono sto sam nosi (ne bas puno stvari) sam kako tako izpeglao...
ima nekoliko stvari koje sam ucinio i zbog kojih mi je krivo a nista nisam ucinio da ispravim... sitnice neke... ishitrenost, nezrelost...
toliko o tome uzmi sve sto ti zivot pruza i koristi svaku priliku... ne pali bas uvek... nekada ume da zaboli dobro...
|
_________________ Kada počinjemo da verujemo u čuda? |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ima toga dosta...najvise bole grubosti prema ljudima koji to nisu zasluzili...nesto od toga se da 'ispeglati' (kako ohanzee iznad mene rece) dok je za nesto sada vec prekasno
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
shomy-delija Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
|
|
Ja samo nosim onu slomljenu nogu napadaca famosa,ali sta ces...sport je to
|
|
|
slakoleonac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Avg 2008 Poruke: 95
|
|
Nosim na savjesti sve svoje greske u odnosu prema drugima, iako su skoro sve bile nenamjerne ili eventualno nepromisljene.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|