:: |
Autor |
Poruka |
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS
|
|
Naravno da ne!!!!
Za početak ... ništa dok je ne upoznaš bolje!!!!Svidja mi se ovo!!!
|
_________________ » . . . No dakle, tko si ti? - Dio
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Po jerotiju sam i ja sponzoruša. |
A gde sam ja to tebe nazvao sponzorusom? Ako si se pronasla u mojim recima, to je tvoj problem.
Citat: | ^da li je to neko pravilo,da su sve sponzoruse atraktivne, ah..ima i onih manje atraktivnijih koje se vode istim motivima,koje iskoriscavaju "obicne" momke koliko god mogu. cak i manje dubok dzep izvrnu na drugu stranu.. i to je sponzorusa. |
Aaaaa, polako se mi primicemo onoj mojoj teoriji.
Sve cesce cujem majke kako savetuju svoje cerke da nadju nekog bogatog za udaju. Kazu: "Kad ti sve priusti, voleces ga kao nikog." Sto je najgore, to je sad postalo sasvim normalno.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | A gde sam ja to tebe nazvao sponzorusom? Ako si se pronasla u mojim recima, to je tvoj problem. |
Pa očigledno ti je pogrešna teorija, jer ja to nisam. I ne, nisam mogla da se pronađem u tvojim rečima, jer dobro znam ko sam i šta sam. Ako sam sticala sa mužem bogatstvo, da li je to sponzoruša?
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | jerotije je napisao/la sledeće: |
A gde sam ja to tebe nazvao sponzorusom? |
Evo, ovde
jerotije je napisao/la sledeće: | ...Iz svog skromnog iskustva mogu da zakljucim da je svaka osoba zenskog pola u sustini sponzorusa. |
Indirektno ali opet...
Cisto da ti malo osvezim pamcenje... |
Na ovo se moram slatko nasmejati. hvala, Alexns, odavno mi nije bilo bolje raspoloženje.
U principu, ni malo jerotije u pravu, jer generalizuje stvari. I da, upravo me tu nazva sponzorušom, ne mogu da verujem da nisam videla to.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Ako sam sticala sa mužem bogatstvo, da li je to sponzoruša? roll: |
Ne, ako radis zajedno sa muzem i dobijate istu platu...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: |
aaaaa, polako se mi primicemo onoj mojoj teoriji.
sve cesce cujem majke kako savetuju svoje cerke da nadju nekog bogatog za udaju. Kazu: "kad ti sve priusti, voleces ga kao nikog. " sto je najgore, to je sad postalo sasvim normalno. |
Ovdje se ( možda po prvi put na forumu ) moram složiti sa jerotijem. Ovo je točno i to je činjenica. Ja sam također to čula i imala prilike da vidim i slušam. Nekad su se cure krile kod frendica da se presvuku u šorčiće i topiće a sad tako -pred roditeljima- izlaze i oni ih još i bodre i govore da će samo tako naći momka! E, to morate priznati da je istina.
Ali, jerotije, prihvati samo i onu drugu stranu - nisu sve takve. Ima nas i koje volimo isto da se kratko obučemo , gola leđa ( znam, Alexns, znam ) a da opet to ne znači da tražimo sponzora ili ostalo. Atraktivne smo i ostalo ali ne zbog sponzora! Točka velika kao kuća
[Edit by :LOL:: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Citat: | Ali, jerotije, prihvati samo i onu drugu stranu - nisu sve takve. Ima nas i koje volimo isto da se kratko obučemo , gola leđa ( znam, Alexns, znam ) a da opet to ne znači da tražimo sponzora ili ostalo. Atraktivne smo i ostalo ali ne zbog sponzora! Točka velika kao kuća |
Svaka je sponzorusa dok se ne dokaze suprotno.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
[Ohanzee] Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Sep 2008 Poruke: 491
|
|
^^^ e ovo gore je iskljucivo stvar ukusa ... i sta sad? treba li raspravljati... naravno da ne...
sponzorusa ne prati, niti vodi... ona se vuce za svojim muskarcem... a da ne pricam o onome sto u vojsci zovu "U KORAK!!!"... je l da jerotije
|
_________________ Kada počinjemo da verujemo u čuda? |
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
Ma sve su one ljudi
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Koliko je zapravo sponzeruša "problem" društva? Po meni nimalo problem, nego jednostavno pojava u današnjem životu. Meni se, odkako se pojavila ova tema, mota po glavi pitanje, kako i zašto su se uopšte "pojavile" sponzeruše... Društvo je samo po sebi trulo, i sponzeruše su samo rezultat opšteg stanja u društvu danas. Dok sa jedne strane imamo nove bogataše, tatine sinove, takozvane "japije", sa druge strane imako "normalne" djevojke, koje se probijaju kroz život, a sa druge strane, imamo pojavu djevojaka koje su kao paket sa tim japijima i tatinim sinovima.
Anđela je spomenula, da ona npr nosi kratke suknjice, gola leđa i tako dalje, da li je to čini sponzerušom??? Koliko sam ja upoznat sa njom, mogu tvrditi da NE! Znaći, sponzerušu ne čini odjelo, nego njena osobina odnosno ponašanje.
Sa druge strane, imamo Queen, je li ona sponzeruša, što ima bogatom muža? Mislim da nije, ne vjerujem. Nekima jednostavno padne sikira u med (kraljice, nadam se da razumješ). Sponzerušama ne padne sikira u med, nego one padnu same, nema tu nikakvog alata... Jednostavno se traži bogat, manekenskog izgleda, dobra kola i ljetovanja na jahti, da bi se moglo ku*čiti pred rajom.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: |
Svaka je sponzorusa dok se ne dokaze suprotno. |
Auuu.. Ne bih voljela bit ta cura koja ti se mora dokazivat . Daleko bilo.
Htjela sam ti lijepo objasniti, ali s tobom to ne ide.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|