:: |
Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
genius25 je napisao/la sledeće: | Sutnja je zlato za onog cija je to vrlina a ne nas koji bi da nam netko zacepi usta na guzu progovorili Tko ti je prijatelj reci ce ti sve sta misli a to je vrlina tko ti suti kaze jedno a misli drugo taj je dvolican a to je mana |
imaš pravo, ali isto je bolje nekad i šutati, i to je vrlina
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Ugard Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 73
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 123 Mesto: Cincinnati
|
|
Moja vrlina je sto znam da ne znam sve!!!
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
veoma je teško reći svoje vrline i mane .. ja mislim da to treba ipak drugi da kažu o nama .. ili možda ja grešim ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
vrline.....pozrtvovanost, iskrenost, odanost, kreativnost, odgovornost ......mane......preterana organizacija, sa tim ponekad izludjujem i sebe i sve oko sebe, ali sta cu kad su ljudi neorganizovani.......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
evo ovako...tu su negde zajedno..preplicu se, a.....ja
svaki dan otkrijem po nesho novo sto ne volim.... kod mene period razvoja jos nije stao.... nije to ni tako lose... osvojio sam u medjuvremenu bonus power ,ili daleko preciznije definisem sta volim...
...ja u stvari ne volim da pijem, ne volim da prepusim, ne volim da se drogiram (osim sa njom, ona mi nenormalno prija), ne volim da drvim suplje price, ne volim da krijem osecanja, ne volim da se "nad*ebavam" s glupacima, ne volim da ispravljam krive drine, ne volim da sazaljevam pacenike, ne volim da ljubim koga ne cenim.....vrline ? mane ?...ne znam
.... volim da sam sam .... volim da sanjam u SF-u ... volim decu od 3 i 4 god (najveci mudraci)... volim da setam po magli... volim da sedim na plazzi..negde na planini prepunoj svezzeg snega ....volim kad se s nekim razumem bez reci ... volim telepatske momente.... volim kad se smejem od srca...volim one ljude koji ne trebaju meni,a ni ja njima,al` zelimo da smo jedni drugima druzzbenici.....mozzda sam zato sa svima vama ovde ? ne znam
mane ? vrline ?...verovatno isprepletane negde izmedju sebe..DNK_a
.... i tako ...
[Edit by :LOL: Nema potrebe za explicitnim recima, mozda ovde ima i male dece
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
meni je takodje glupo da pricam o sebi...
isto tako volim da cujem objektivne ljude oko mene, pa da se korigujem ako treba
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI
|
Godine: 113
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | meni je takodje glupo da pricam o sebi... |
...ali meni nije,ona je fenomenalna i evo vam ne dam vam je
puna je vrlina a mane ne gledam
i ja sam takav,ma jos gori
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Svoje vrline i mane je nemoguće sam isticati,posebno ako nešto što smatrate svojom vrlinom neko smatra manom.Znam da kada upoznajem neku nepoznatu osobu pokušavam prvo kod te osobe otkriti vrline,pa tek onda mane(opet subjektivno),jer ako prvo uočavaš mane ništa od novih poznansava ,a o prijateljstvu da i ne govorim.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|