www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Odlazak ..
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 24, 2007 6:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je žao što se nisam oprostila od jedne drage osobe, al u to vrijeme sam bila jako mala i imala sam neopisiv strah od bolnice, igli, doktora, sestara, pogotovo liftova obojenih u crveno... al negdje duboko u srcu vjerujem da je ona to razumjela...

Mislim da uvijek svi možemo razmišljat da smo mogli nešto reći, još nešto napraviti i da se nepotrebno ubijamo, jer većina je napravila sve što je mogla za te ljude i oni su toga bili svjesni, zato je bolje da se okrenemo živim ljudima oko sebe i njih ponekad malo više cijenimo, manje se svađamo, više ih pokušamo shvatit... A ne da žalimo kad umru, za sve ono što im ne želimo priznati i reći sada.

mislim da je ovo dobra poruka:
Nema boljeg trenutka za sreću od ovog. Sreća je put, a ne cilj.
Zato ...

radi kao da ti ne treba novac,
voli kao da nikada nisi bio povrijeđen,
nemoj žalit za propuštenim prilikama, već traži nove,
i pleši kao da te nitko ne gleda ...

kennyZG
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 24 Dec 2006
Mesto: Split / Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 26, 2007 9:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako je ta osoba ostala ziva u nasim sjecanjima i pricama.....onda je to sasvim dovoljno. Smile

[Brian 2 Justin, QAF - 1. sezona, 1. epizoda]

vlado smeker
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 15 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 27, 2007 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anđela je napisao/la sledeće:
ovisi kako je napustila svijet.meni se desilo da mi je frend iznenada napustio svijet a baš je trebalo zajedno da putujemo po europi vozom. također je ostalo nedorečeno to što sam mu htjela reći koliko mi zapravo značilo njegovo prisustvo uvjek. nekako imam osjećaj da ni jedno ni drugo nismo bili svjesni toga koliko je naše prijateljstvo jako.
no, što da se radi.

Ehh, to je bas tuzno, i uvek se rastusim kada cujem nesto ovako.... Mrzim to - kada ostane nesto nedoreceno... Sad

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 1:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kada bi neka osoba umirala ispred mene(a da naravno znam da joj nema leka)...duboko bih joj se zagledala u oci i stisnula je za ruku,svim silama se trudeci da ne zaplacem.
pre nego sto osoba umre,treba se sa njom jos jednom pogledati...

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 6:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvek me je to ubijalo iznutra. Njena smrt doshla je sasvim neocekivano i krivo mi je sto nisam bio pored nje. Sto joj nisam rekao koliko mi je znacila i koliko sam je voleo. Siguran sam da je ona to znala i osecala ali opet .... ja joj to nikada nisam rekao. Zbog svega toga i danas kad je se setim prodje me neka jeza. Zapitam se da li je znala? Mozda ni ona nije bila svesna toga - mozda i jeste ali su joj mozda bas te reci bile potrebne a ja ih nisam izgovorio. Mozda bi joj bas te rechi bile motiv, pokretach njenog organizma.

Naucio sam da ne zalim za propustenim prilikama i neuchinjenim stvarima jer, kako bih sad vec to programerski rekao, vreme je jedina promenljiva u programu nazvanom zivot koju nijedna komanda ne moze vratiti odnosno promeniti. Ukoliko se budem bavio prosloscu buducnost ce proci pored mene. Zbog toga svaki dan dozivljavam kao priliku da uradim nesto novo i postignem neshto vishe od onoga shto sam postigao prethodnog dana!

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 12, 2008 10:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uvijek kada izgubimo nekoga mislimo kako smo mogli učiniti više...i to je uvijek tako ,istina mogli smo učiniti više al opet s druge strane mogli smo učiniti i manje..trebamo biti zadovoljni time sto smo učinili i koliko smo učinili

**hell&granger neka vam je sa srećom**

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 31, 2008 5:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako se tako nesto desi, uvek ce se naci gomila stvari koje su neizrecene, neuradjene...a vremena je onda jako malo

zato, postujte ljude oko sebe svaki dan...kao da im je poslednji

" I know the way to fuck them all...."

zasto banovan?
Upozorenja: 2 od 3

U INAT BAGRI
U INAT BAGRI

Godine: 113

Datum registracije: 28 Apr 2008
Mesto: za sankom

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 31, 2008 6:00 pm    Naslov poruke: Re: Odlazak .. Na vrh strane Na dno strane

slatka_sanerka je napisao/la sledeće:
Jel ima nešto što ne bi trebalo propustiti ili zaboraviti napraviti prije nego najdraža osoba napusti ovaj svijet?
Znam da uvijek postoji neki propust s kojim se je teško poslije pomiriti, ali što je propušteno ne može se više popraviti.

"Mnogo njih od mene ode,
al se neki novi rode,
a ja jos uvijek postojim,
i nikoga sem Boga vise se ne bojim..."

U inat svima,bez mane i straha.

Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...

Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!

Sva vlast rakiji !!!

_NataLia_
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 11 Dec 2008
Mesto: Beč/Zg/Ri

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 12, 2008 12:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odlazak je uvijek bolan. Naš vlastiti drugima i obrnuto.

Mislim da ipak ostaje nešto nedovršeno, nekazano to osobi, i zato moramo osobama koje nam znače govoriti koliko nam znače. Da nam poslije ne bi bilo kasno.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Odlazak .. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon