:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
kakva sam bila ranije.....sada jako cuvam samu sebe...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | Mislim na situacije kada je možda tebi teško i nisi ni za što.Da li tada činiš za sebe nešto, pomažeš si, ili si i tad uvijek uz druge, slušaš ih, pomažeš im. Da li umeš reći ,,Ne, žao mi je, moram nešto uradit i za sebe,,. |
Nekada sam neke ljude i njihove probleme stavljala ispred sebe i svojih problema, a onda kada su mi ti isti ljudi trebali...nigde, ni na vidiku... Bilo mi je teško da se pomirim s tim da nisu svi ljudi isti, da ti neće "svako" pomoći, pa makar to bilo i na 5 minuta, samo da sasluša. To se odnosi na one sa kojima sam bila svakodnevno, na one koje sam smatrala pravim prijateljima. E, onda sam okrenula novi list, eliminisale sve te "prijatelje" iz svog života i naučila da kažem ne. Treba, pre svega, voleti sebe i brinuti o sebi, da bi smo umeli tako da se postavimo i prema drugima. Naravno, ne treba ni u tome preterivati i biti egoista, ali ipak treba da se zna ko je i u čemu prioritet.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|