:: |
Autor |
Poruka |
sankica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 47
|
|
Ma kome ne dolaze crni dani,u tim trenucima,meni bar nije do zivota....sve mi tako pusto,osecam se tako usamljenom,neispunjenom/nezadovoljnom svojim zivotom,prevarenom,svega mi preko glave,nista me nasmijati ne moze,samo mije do plakanja u sebi,aa ako se nakupi dosta toga,onda znam zaplakati i na glas,hah,i onda verujte ljudi posle dobrog placa je jako lakse,a jos i ako se poveris poverljivoj osobi kao su roditelji,a u mom slucaju i mom decku se znam poveriti kako kad,vec je dosta bolje,i onda uvidis da i nije sve tako lose i crno,i da ipak imas podrsku koja ti je potrebna u zivotu...
|
_________________ Pocetak svega je malen... |
|
|
|
|
milka cokolada ***тиха вода***
|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Jul 2008 Poruke: 1239 Mesto: С р б и ј а, бре!!!
|
|
Zato što ljudi znaju povrediti jedne druge toliko jako da život izgubi smisao!Zato što ne možeš uticati na nepravdu!Zato što ti otmu ono iskonski tvoje!Zato što trpiš!
|
_________________ НИЈЕ БИТНО КАКО ИЗГЛЕДАШ.БИТНО ЈЕ ОНО ШТО ГОВОРИШ!
Бити ИСТА
...ПОСЕБНА
...СЛОБОДНА
бити само СВОЈА!!!
|
|
|
|
|
sankica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 47
|
|
I zato sto se osecas nesigurno!Zato sto se bojis!
|
_________________ Pocetak svega je malen... |
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | Zasto ponekad dolazimo u tu situaciju da nam je zivot crn, da nema nikakvog smisla.. Nema nicega lepog u njemu..
Da su svi ljudi zli, da samo gledaju kako da te zaebu itd. |
Neznam, po istichnom verovanju je da je sve u ravnotezi, ili dajemo suvishe ili smo suvishe shkrti, da bi bili otvoreni ili prilagodljivi stihijama svakodnevnice; kojoj tezimo da se naviknemo, prilagodimo.
Biti skroman i ne ochekivati mnogo sve vishe medjutim daje rezult, ili uspeh kroz vreme, manje postajemo bitni ili svesniji koliko smo u stvari nebitni.
To moze da bude dobar razlog da vidimo crno i prestanemo da tezimo za onim shto smo zacrtali.
Nac'i radost ili bele dane je ustvari ono shto je bitno, mozda postane cilj da skrenemo sa puta od onog shto nas je tvrdoglave u prvu ruuku i dovelo u crnilo.
ex_deda
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|