www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Razocarenje u zivot
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
sankica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 05 Jan 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 24, 2008 2:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma kome ne dolaze crni dani,u tim trenucima,meni bar nije do zivota....sve mi tako pusto,osecam se tako usamljenom,neispunjenom/nezadovoljnom svojim zivotom,prevarenom,svega mi preko glave,nista me nasmijati ne moze,samo mije do plakanja u sebi,aa ako se nakupi dosta toga,onda znam zaplakati i na glas,hah,i onda verujte ljudi posle dobrog placa je jako lakse,a jos i ako se poveris poverljivoj osobi kao su roditelji,a u mom slucaju i mom decku se znam poveriti kako kad,vec je dosta bolje,i onda uvidis da i nije sve tako lose i crno,i da ipak imas podrsku koja ti je potrebna u zivotu...

milka cokolada
***тиха вода***
<b>***тиха вода***</b>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Jul 2008
Mesto: С р б и ј а, бре!!!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 24, 2008 2:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zato što ljudi znaju povrediti jedne druge toliko jako da život izgubi smisao!Zato što ne možeš uticati na nepravdu!Zato što ti otmu ono iskonski tvoje!Zato što trpiš!

...СЛОБОДНА
бити само СВОЈА!!!

sankica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 05 Jan 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 24, 2008 2:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I zato sto se osecas nesigurno!Zato sto se bojis!

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 24, 2008 4:15 am    Naslov poruke: Re: Razocarenje u zivot Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
Zasto ponekad dolazimo u tu situaciju da nam je zivot crn, da nema nikakvog smisla.. Nema nicega lepog u njemu..
Da su svi ljudi zli, da samo gledaju kako da te zaebu itd. Rolling Eyes

Neznam, po istichnom verovanju je da je sve u ravnotezi, ili dajemo suvishe ili smo suvishe shkrti, da bi bili otvoreni ili prilagodljivi stihijama svakodnevnice; kojoj tezimo da se naviknemo, prilagodimo.

Biti skroman i ne ochekivati mnogo sve vishe medjutim daje rezult, ili uspeh kroz vreme, manje postajemo bitni ili svesniji koliko smo u stvari nebitni.
To moze da bude dobar razlog da vidimo crno i prestanemo da tezimo za onim shto smo zacrtali.

Nac'i radost ili bele dane je ustvari ono shto je bitno, mozda postane cilj da skrenemo sa puta od onog shto nas je tvrdoglave u prvu ruuku i dovelo u crnilo.

ex_deda

Next to you - my hand doesn’t shake
paths we take and moon story toasts

Next to you - eyes are not red mirrored
in tears we spilled while roaming earth

Thourn Whaul (2007)

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 16, 2008 12:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boze dragi, dodju i ti dani. Mora i to. Mene trenutno drzi jedan cilj, koji mi pomaze da predjem preko svih problema, i znam da ce mi uspeti. I hope Rolling Eyes
Bice bolje. Nismo na svetu da trpimo. Razz Sve ce se srediti, i doci na svoje..pre ili kasnije. Samo trebati verovati u sebe Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Razocarenje u zivot Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon