:: |
Autor |
Poruka |
shadowman77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 166
|
|
Ljudi trebaju da se iskupljuju za svoja zlodjela i da se mole za oprostaj Bogu za svoje grijehe za razliku od ovoga oni guraju svoje probleme pod tepih i kad se oni nagomilaju onda svisnu depresije i ostale lose stvari. Ljudi su zaboravili sto znaci rijec Iskupljenje Redemption
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
osjecaj griznje savjesti stvara neugodu i nikome nije drag,no samo postojanje tog osjecaja ukazuje na to da smo moralna osoba, da smo odgovorni za svoje postupke i da nam nije svejedno kako ce se drugi zbog toga osjecati
|
|
|
sankica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 47
|
|
najvise sto mrzim je da nekoga mojim pogresnim postupcima povredim,uvek nastojim da to ne uradim,ali desava se nekada nenamerno,tako da me to ubija,ii ne mogu spavat dok to ne resim,tako da uvek ispravljam,izvinjenjem,delima...ma svime i svacime sto mi padne na pamet,samo da poboljsam toj osobi raspolozenje i da znam da mije oprosteno,i uvek bude oprosteno jer je uvek rec o nekim sitnicama
|
_________________ Pocetak svega je malen... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|