:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Kazu da je tako.
Mene jos uvek ubija,tako da ne znam da lice me oceliciti.
Ko zna.
Toliko ubija da nisam bas sigurna...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
RomEo_90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Sep 2007 Poruke: 338 Mesto: Loznica/Malmö
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Ne, ne jaca nas vec od nas pravi bezosecajna stvorenja. Ubija nam emocije tako da spedeci put ne moze da nas povredi. I onda se osecamo jacim. A ustvari smo svaki put siromasniji za po jedno osecanje. |
Ne znam bas, Jerotije, ja se ne osecam siromasnijim kada sam proziveo nesto za*ebano, vec samo jacim. Ja ne gubim to osecanje, vec ga potiskujem prema toj osobi/stvari zbog koje sam na*ebao... A za druge to osecanje postoji u istoj meri kao i pre... To osecanje ostaje, ali se druga pojacavaju - kao npr. sumnjicavost, neverica, cak i ravnodusnost u nekoj meri. Sad sam mozda malo otis'o u offtopic - ali, ono sto nas ne ubije, zaista nas cini jacim
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Postoji jedna izreka koja kaze " Covek se uci dok je ziv " .. znaci uvek covek moze da nauci na svojim greskama i da preko tragedija koje se dese u zivotu ojaca i nastavi sa zivotom u jos boljem pravcu.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Sto se mene tice,ima dosta istine u tome...svaka lekcija i svaki poraz nas uci necemu,postajemo obazriviji,pazljiviji,mozda malo vise nepoverljiviji prema ljudima i situacijama...nazalost,u zivotu ima dosta poraza kroz koje moramo da prodjemo,ali bas ti porazi nas uce da se borimo i cine nas jacima...ono sto sam vise puta cula da ljudi kazu je da trebamo da ucimo na tudjim greskama,ali iskreno to je skoro nemoguce,jer uglavnom najvise stvari naucimo bas na svojim greskama...ponekad je tesko,izgleda kao da nemamo snage da se izborimo,ali na kraju shvatimo da za sve postoji razlog zasto se nesto desilo,prezivimo,prebolimo nekako,nastavimo dalje,ali postajemo jaci...barem u tome jeste poenta zivota-u borbi sa nama samima...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
serbia_989 Schatzi
|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Jul 2008 Poruke: 1428 Mesto: Subotica, Srbija!
|
|
slazem se sa Niceom ali mislim da je neptpun. Sto te ne ubije to te ojaca samo pod uslovom da te ne osakati! To je tako....... Na svetu ne postoje 2 identicne osobe pa stoga sto se jednoj cini kao neka sasvim normalna pojava drugoj moze biti cista glupost, i prema tome svaki od nas na razlicite situacije drugacije reaguje. Neki su metalno jaci a neki slabiji. To je zakon, prirode najjaci opstaje!
|
_________________ zaboravljeni nikad ne zaboravljaju zaboravne! |
|
|
|
|
shadowman77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 166
|
|
rekao fridrih nice i ja mislim da je to istina za stari zavjet
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
skroz tacno, samo, dok se covek ne opameti....
moze stvarno da ga ubije
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI
|
Godine: 113
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom
|
|
filicka je napisao/la sledeće: | Kazu da je tako.
Mene jos uvek ubija,tako da ne znam da lice me oceliciti.
Ko zna.
Toliko ubija da nisam bas sigurna... |
Takvih stvari treba da se klonis i da probas da ne mislis puno na to,ili da ne ponavljas istu gresku zaredom...nece te ubiti problemcici,jos si mlada da bi te takvo nesto slomilo,treba da budes nasmijana i zato na lice i uzivaj
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|