:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
drugarica i ja se kao i vecina ljudi suocavamo sa problemima svakojake vrste.
najnormalnija stvar na svetu.
i onda uvek dodjemo do pitanja kada razgovaramo o ostavljenim i izigranim devojkama,ljudima koji nemaju bog zna kakav zivot iz razlicitih razloga,ljudima sa tragicnom sudbinom...:"Da li nam,da bismo se trgli iz nevolja i loseg razmisljanja i raspolozenja(citajte sr**a) treba vera ili karakter?"
vera ili karater?
sta je znacajnije?
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | vera ili karater?
sta je znacajnije?
|
I jedno i drugo. Bez karaktera i jake volje ne možeš postići ništa u životu, a opet i neka vera u samog sebe može dosta pomoći. Samopouzdanje.
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Volja da se izvuchesh iz nekog problema proizilazi iz jakog karaktera. To je po meni sve povezano i ide jedno sa drugim.
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
|
|
i ja sam na taj nacin razmisljala,ali nekako...bez karaktera i odlucnosti,volje...ne vredi ti ta vera,zar ne?
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Da bi se trznuo iz neke lose situacije prvenstveno ti treba dobra volja i jak karakter jer jedno bez drugoga ne mogu sami...medjutim svi mi ponekad grijesimo , vinemo se visoko pa onda lupimo jako o pod..ali da bi nastavio s normalnim zivotom moras prvenstveno sjesti i rascistiti sam sa sobom sta je to sto ti zelis , koliko si spreman da se potrudis i sta si sve spreman da podneses da bi dosao do cilja...ali prvo moras odrediti cilj koji zelis da postignes...sve se u zivotu moze samo zavisi koliko to mi zelimo i koliko smo jaki i spremni da ucinimo nesto za ostvarenje svoga cilja...
nikada ma sta da je u pitanju ne smije se odustati i prepustiti se valovima da nas povuku na dno vec se treba do posljednjeg atoma svoga bica boriti i uspjeti isplivati na obalu
vjera i jak karakter jedno uz drugo moraju da idu..ali i vjera u Boga i vjera u samoga sebe
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
ne možeš vjerovati u nešto a ne činiti ništa da se to dogodi...ako imaš volju i karakter uspjeti ćeš u tome..a ako samo vjeruješ ništa od toga...
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Karakter.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
vera u kom smislu? vera u boga ili vera u sebe?
za boga, to bi bila druga tema i jako opsirna a ne bih ovde o tome
vera u sebe, za to sam, jer ako ne verujes u sebe, ko ce drugi?
a karakter, to naravno, ako si jaka osoba i karakterna sve je lakse
tako da se vera i karakter samo nadovezuju
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI
|
Godine: 113
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom
|
|
najvaznija je vjera u sebe,pa podrska drugih ljudi,pa vjera u Boga jer svaki covjek koji u Boga vjeruje kad-tad bude blagoslovljen i pomilovan,ma kom se Bogu molio i ma kojoj vjeri pripadao.
"Velika stvar je vjerovati Bogu,a jos veca vjerovati sebi." Hellbringer aka zasto banovan,honorarni filozof vikendas
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Trgnut se?
Karakter ili vjera?
Pa Bože mi prosti al nema tu vire.
Moš ti molit Boga il već u šta viruješ za nešto, al to ipak ovisi o tebi.
Da se trgneš triba ti naravno nešto da te zbomba , oli ti da te probudi..
Jednostavno sam sebi kažeš " Dosta sra*a" i to je to. Otvoriš oči, malo pogledaj svit oko sebe, a i naravno da ovisi više o karakteru, ako si jak psihički, sve ti je ravno, onda se nećeš ni tribat trgnut, jer živiš u stvarnosti, u realnosti, a ne u nekom imaginarnom svitu.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Vera u koga/sta? Religija i vera su cesto brkani pojmovi, molim te pojasni.
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
|
|
Nisam precizirala,vera u Boga (u kog ja ne verujem nimalo,zagrizeni sam ateista),vera u sebe,vera u sile,prirodu,neku dragu osobu,u bilo sta sto coveku moze predstavljati veru,izvor ljubavi.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|