:: |
Autor |
Poruka |
BARABA-IT Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Jul 2008 Poruke: 48
|
|
To sa zivotinjama manje vise, a pogledajte sta rade sa profersora...
Znam da su tema zivotnje, ali ovo vrijedi pogledati!!!
edit by :LOL:
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
sta to znaci, sa zivotinjama manje vise? jel sto su zivotinje, to treba olako shvatiti? svasta
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
BARABA-IT Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Jul 2008 Poruke: 48
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | sta to znaci, sa zivotinjama manje vise? jel sto su zivotinje, to treba olako shvatiti? svasta |
Kad se prema ljudima ponasaju tako, onda prema zivotinjama da i ne pricamo
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
BARABA-IT tema je ipak "Zlostavljanje zivotinja" tako da bih molila da se drzite teme i verujem da mnogi imaju sta da pricaju ako ti vec nemas
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
O imala bi svašta reć u ovoj temi, al ne mogu.Slabo mi je srce kad su u pitanju životinje, tako da ne smijem o tome ni razmišljat.Samo kratko i blago: takvi ljudi trebaju crknut na takav način na koji su mučili životinje i gorjet u paklu.Osjetljivija sam kad vidim da se gadosti rade životinjama, nego čovjeku jer životinje su puno puno bespomoćnije od ljudi.Uvijek su me svi čudno gledali kad sam govorila da mi je teže vidjet da životinja pati nego čovjek, zato što je ljudski rod to možda nečim i zaslužio, a čime su životinje??Time što postoje i što ih netko ne voli?Time što čovjek mora nekako izrazit svoju grešnu boleštinu???Više volim životinje nego ljude i nek se tome čudi ko god hoće.Ljudi svakakva zla čine, a životinje jednostavno samo postoje.Za šta se njih ima kažnjavat?Bogme ne znam šta mi je veći grijeh.Ubit čovjeka il životinju?Istina je da na tv ili u stvarnosti mogu vidjet mrtvog čovjeka kojeg ne poznajem, a da me to manje dirne nego kad vidim zgaženu mačku.Kad vidim ranjenu, bolesnu ili mrtvu životinju doslovno mi se srce kida i ne prođe bez suza.Nedavno kad sam išla s dečkom na put kraj autoceste je bio neki pas, mršav tolko da je već bio kostur .Bio je strašno uplašen i nije znao kud bi sa sobom.Ta slika će me proganjat do groba .Htjela sam da stanemo da ga pokupim, al dečko nije htio jer je znao da mi taj pas ne bi dobro došo.Posvađala sam se s njim i bila sam u bedu tjedan dana dok nekako nisam uspjela izbacit tu sliku iz glave.Evo i sad mi se plače.A one koji ostave životinje da lutaju dok su oni na godišnjem...Prvo bi im uzela sve što imaju, a onda ih strpala u zatvor doživotno.Uvijek sam kupila životinje koje su drugi mučili i ostavljali, tukla se s dečkima koji su maltretirali mačke.I sad doma imam mačku koju sam našla na cesti otrovanu.Volim je više od ičeg i srce mi se kida kad se sjetim da ju je netko ostavio da luta i jede otrove po cesti.Nema mi veće sreće nego to što vidim da sam ono malo stvorenjce, ni krivo ni dužno, za koje mi je veterinar reko da ima 1% šanse da preživi, spasila i da je od doslovno mrtve mačkice narasla u prekrasnu mačku.Šta je ona bila ljudima zgriješila?Mrzim takve bolesnike i mislim da ipak nema većeg grijeha nego se tako ponašat prema životinjama.Mislim da su životinje veličanstvenije od čovjeka.
|
|
|
shadowman77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 166
|
|
Protiv sam zlostavljanja zivotinja sem ako je to u svrhu trenaze ili da se psu ocita recimo lekcija da ne smije da ugrize dijete tako nesto.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
protiv, protiv, protiv, za to bih,,uh ne znam....dozivotna kazna
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | sem ako je to u svrhu trenaze ili da se psu ocita recimo lekcija da ne smije da ugrize dijete tako nesto. |
pa,ne treba ga ni tad ubiti, sem ako je besan itd itd,ali odvede se "kulturno" kod veterinara pa se to "odradi"
ja sam za dresuru zivotinja.
isto tako smatram da ljubimce ,kucne ljubimce,treba iskljucivo da imaju ljudi koji imaju uslove da doticnu adekvatno tretiraju. da ta zivotinja ima svoj prostor i sve potrebno za neki "normalan" razvoj.
|
|
|
|
|
|
Snezana84 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 3 Mesto: novi sad
|
|
Prosle godine u novembru su mi ukrali n ovcara i drzali su ga 7 meseci dok nije uginuo kod tog sto ga je ukrao a ja sam saznala da je uginuo jer je lopov zvao mog veterinara i kolegu da napise izvestaj o smrti mog psa i da na osnovu laznih papira lopov uzme pare od osiguranja za psa ........eto u kakvoj drzavi zivimo i kome ja da ga tuzim kad za ubistva dece ne odgovaraju a kamoli za psa:(...uzgled moj pas je cipovan al i pored toga psa je drzao i nije imao nameru da mi ga vrati ........
|
_________________ bbbbbbbbbbbbbbbbb |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Ja bi te ljude zatvorila
Kako imaju srca?
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|