:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
zavisi.. nekad me bas pogodi poraz a nekad sam totalno ok ko da se nista nije dogodilo..
pitanje je u cemu poraz
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Doživljavam ih kao odlične lekcije, i vrlo korisno životno iskustvo.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ne volim poraze,i trudim se da to toga ne dodje........ali ako se neki poraz desi,jaca sam posle toga mnogo vise ali cinjenica je da smo svi u zivitu imali poraze,treba ih smatrati sastavnim delom zivota,lakse ce se prevazici.....idemo dalje
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Nikako.Ne prihvatam ih(poraze) tako lako,pogotovo,ako su u pitanju stvari koje su mi mnogo bitne.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
dozivaljavam ih i prezivljavam,ha!poenta price je to da ih prezivim i nastavim dalje i,ponekad cak izvucem i neku pouku. za sad dosta. jej.
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
tresnem o zemlju... razbijem se kao p*** ... podignem se odmah... stresem prasinu sa sebe i ... cepaj dalje!
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Ohanzee je napisao/la sledeće: | tresnem o zemlju... razbijem se kao p*** ... podignem se odmah... stresem prasinu sa sebe i ... cepaj dalje! |
mogu samo da potpisem, i iz njih izlazimo jaci... Uvek samo za mrvicu, ali jaci...
|
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Znam da ima budla da nekazem kakvih koji prosto ne mogu da prihvate poraz..
A kad je to samnom ...pa zavisi koja je situacija
|
|
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
Ovisi o čemu se radi, ali mislim da ih dosta dobro prihvaćam i pokušam shvatit zašto je do tog došlo i izvuć neku pouku
|
|
|
serbia_989 Schatzi
|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Jul 2008 Poruke: 1428 Mesto: Subotica, Srbija!
|
|
Toliko tesko podnosim poraze da uopste ne razmisljam o njima............ Uvek sam optimistican......... Rodjen sam da budem pobednik!!!!!!!!
|
_________________ zaboravljeni nikad ne zaboravljaju zaboravne! |
|
|
|
|
Ginobili93 ...3,2,1...
|
Godine: 31
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 1059 Mesto: Kaluđerica
|
|
U zivotu ne primam bas lako ali opet...sto je bilo bilo je...Al u basketu,ako izgubim od boljeg...cestitam mu
i naucim tako da sledeci put budem bolji ja od njega
|
|
|
shomy-delija Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
|
|
serbia_989 je napisao/la sledeće: | Toliko tesko podnosim poraze da uopste ne razmisljam o njima............ Uvek sam optimistican......... Rodjen sam da budem pobednik!!!!!!!! |
Potpisujem .........nisam ja kriv,kad sam tako rodjen............
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|