:: |
Autor |
Poruka |
sara_x Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 115
|
|
Kada mi društvo prija, taman i prvi put sedela sa istim, veoma sam komunikativna. Kada sam sa ljudima čije mi društvo ne prija, sušta sam suprotnost. Valda je to neka vrsta zaštitničkog stava... Ne znam...
|
_________________ Moć nad ljudima, krije se u poznavanju njihovih malih tajni |
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
kad nekog upoznajem? pa komunikativna sam ako se je lepo osećam u društvu te osobe, i ako vidim na njoj da mogu da započnem neki razgovor, kad osetim opuštenost.
U druggim situacijama nisam komunikativna - ako ne osećam opuštenost, ako sam u nekom krugu ljudi koji se imaju za ešto više od mene - takvi ljudi se vide na kilometar.
ada to ljudi vide, pomisle da sma zatvorena i nisam komunikativna.
To mi smeta kod mene, jer što da se lažemo - ne znam sa svakime da uspostavim kontakt. Ali ima još vremena, mlada sam...možda ću se promeniti.
|
Poslednja prepravka: jbstapar datum Sub Jun 21, 2008 12:07 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
isto jako zavisi od drustva...u poslednje vreme sam mozda postala malo vise nepoverljiva pa i nesto mi se ne mili da se upoznajem s ljudima...to zavisi od mog perioda....
uglavnom sam povucena i vise cutim i osmatram....ali kad progovorim, tesko me je zaustaviti
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
hm...mislim da ne postoji komunikativnija osoba od mene vrlo lako se uklopim,volim da pricam,nekad i previse,sto me ponekad kosta zivota
uvek sam volela komunikativne ljude,valjda jer sam i sama takva i nikada mi nije bilo jasno kako nekom moze da bude neprijatno pricati sa nekom osobom :roll:ja sam takva da ne mozete da me zaustavite kada pocnem
mozda na poslu zbog toga dobijem i premestaj u -jezicko odeljenje-
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
ja tkodjer volim da pričam i jako se lako uklopim u svako društvo, naravno ako oću šta je moj izbor
to mi puno pomaže u poslu životu i svemu, jedina loša strana je šta ti ponekad izleti nešto neočekivano,al kome ne?
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
smatram se komunikativnom osobom, i priznajem mogu mnogo da pričam..
|
|
|
KLICIC Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin
|
|
*kissy* je napisao/la sledeće: | smatram se komunikativnom osobom, i priznajem mogu mnogo da pričam.. |
Takodje i ja, jer ponekad mogu jako puno da pricam da sam sebi ponekad dosadan.Sve je to pitanje kakvo je drustvo jer ponekad znam dugo biti a da ne progovorim niti jednu jedinu rijec.
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Jesam... ali u poslednje vreme počelo je da zavisi to od mog raspoloženja... ne volim da pričam u "prazno", volim da ono što kažem ima značenje i težinu... trudim se da budem odmerena u račima... mogu sa svakim da nadjem "zajednički jezik" i da pričam, baš, o svačemu... Doduše, ima trenutaka kada sam povučena, ćutljiva i samo slušam... kada nisam baš pričljiva i raspoložena za komunikaciju i upoznavanje... Mada tada se trudim ni da ne srećem ljude, ne volim da me upoznaju kao takvu... dovoljno je što moji najbliži znaju za tu osobinu...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
u pocetku sam cutljiva i stidljiva dok se ne opustim.. posle to ide samo od sebe
|
|
|
erilla ~kuin lumihiutale~
|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
|
|
U sustini sam dosta komunikativna osoba i jako volim da pricam, zato mi je najveca mana što mi je jezik ponekad brži od mozga pa kažem nešto za šta se posle kajem
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Bilo društvo poznato il nepoznato ja san ista.
Uvik pričan, ko pčela san, samo zujin .
Al ne mogu šutit jednostavno, nisan takav tip osobe.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
Zavisi. Obicno komunikativan. A kad treba da upoznam se sa devojkom koja mi se svidja uvek sam povucen i nikako mi ne ide na ruku, i ako zapocnem nekako razgovor obicno se posle 2 min tisina. Samo tad mi je problem. Ovako znam da zapocnem razgovor, uvek imam nekog keca u rukavu.
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|