:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Za kaj nekad pričamo naglas kad smo sami? Koliko vam se to često ili rijetko dogadja? Ili možda i kad nismo sami, neka misao nam..se otrgne preko jezika?
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Iskreno, jako mi se često dešava. Nekako, lakše se osećam tako. Možda će drugi misliti da sam luda, ali bitno mi je samo kako se ja osećam. Dešava mi se to u trenutcima kada sam napeta, nervozna, ili možda ljuta, i to onda ne mogu držati u sebi, već komentarišem naglas. Posle toga, kada završim svađu sama sa sobom, osećam se mirno i spokojno.
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Moja soba jos uvek ne zna da prica, a ni da slusa, tako da - ne, ne razgovaram sa sobom.
Vrlo cesto srecem ljude na ulici, u prevozu, koji su se raspricali a sagovornika nigde. Kada bih uhvatio sebe u takvoj situaciji, odmah bih posetio psihjatra. Za sada te razgovore obavljam iskljucivo u svojoj glavi. Ponekad se ispricamo bas onako prijateljski, ali to ne dopire u spoljni svet.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Vrlo cesto srecem ljude na ulici, u prevozu, koji su se raspricali a sagovornika nigde. Kada bih uhvatio sebe u takvoj situaciji, odmah bih posetio psihjatra. |
Ne misli se ovde na psihički poremećaj gde ti razgovaraš sam sa sobom 24h. Misli se na one povremene trenutke kada nam je možda lakše da nešto kažemo, nego držimo i trpimo u sebi, ili bolje rečeno kada nam neka misao izleti.
|
|
|
|
|
|
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
Retko kad razmisljam na glas, bas retko.
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Na glas ne razgovaram sam sa sobom ... bar ne jos... mozda ponekad sam sebe opsujem ili tako nesto... ali prica ne... dobro cujem sam sebe u glavi tako da nema potrebe da usta otvaram i pustam glas...
sto bih voleo da i sa ostalim ljudima razgovaram a da nemam potrebe da pustam glas
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
vrlo,vrlo,vrlo retko.
jedino nekad kad sam srecna pa se spremam da krenem negde ili slicno i dok trazim stvari pa onda samoj sebi kazem:"E taaako"
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
Hmmm... NE bih to nazvala naglas, barem ne u svojem slučaju.
Ja sam više tip koji kad mi nešto smeta, a nije vrijeme ni mjesto, promrmljam nešto u bradu poput stare babe, ali još nisam došla do te faze da glasno otvaram svoje misli. "Kao" slučajno...
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Nije mi se desavalo da razgovaram sama sa sobom naglas, to bih vise nazvala razmisljanje u sebi a naglas mi se jos nije desavalo.
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
i ako volim da pricam i to mnogo,do sada mi se nije desavalo da razgovaram sama sa sobom,ako bi se to slucajno desilo,znala bih da samnom i nije bas nesto kako treba,i obratila bih se nekome za pomoc
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Nekada sami sebe najbolje razumemo kada sebe posmatramo iz treceg lica. Zato razgovor sa samim sobom pomaze u velikom broju problema. Nisam od onih koji razgovaraju "naglas" vec u glavi veoma cesto vodim opsezne rasprave sa dotichnom budalom (tj. sa sobom).
Kada radim neshto pa pogresim desava mi se da sam sebe ospujem mada ... to ne smatram bas nekim problemom i verujem da se vecini vas to dogadjalo....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|