www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Griza savesti, kako izlazite na kraj ?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 18, 2007 11:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ta grizna savest me "jede" godinama!!! Zelim samo da jedamput zaboravim sve to!!! Rolling Eyes

nocas su zaspala!

tamara_blabla
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 15, 2007 4:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uglavnom se trudim da ako mogu ispravim neke stvari i na taj nacin prestanem da se osecam krivom.

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 09, 2008 8:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

griza savest mi se javlja iskljucivo kada ucinim nesto, nekome sto ne bih voleo meni da se desi... i prskavam od muke kada me jede...
pre ili kasnije obavezno ispricam, izvinim se, pokajem, sta god... stavim do znanja da mi je krivo, da sam ucinio gresku...

jednostavno ne umem da zivim sa teretom... pritiska me opasno...

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 09, 2008 8:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne radi nikom ono sto ne bi zeleo/la tebi da se desi i da urade i nema grize savesti. Ako smo vec pogresili negde i griza savesti nam neda mira onda trebamo ispraviti to nekako i pokajati se.

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 09, 2008 8:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne mogu s tim teretom živit i uvik se potrudim da ni zbog čega nema grižnju savjesti, a u vezi ljubavi i cura nikada me ne grize savjest jer znam da ne grize ni njih kad nekog ostave ili prevare,ako i je to je u malom %

KLICIC
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 04 Jul 2008
Mesto: Cazin

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 10, 2008 12:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Muci me vec nekoliko godina i ne uspijevam da je potisnem i zaboravim Crying or Very sad

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 10, 2008 10:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Griža savesti? Ne, kod mene to ne postoji . Ništa nisam učinila loše nikome toliko loše da bih se godinama kajala . A i dobra strana je kod mene to što loše stvari potisnem u sećanju i onda me ne proganjaju . Ako već kod osoba postoji ta griža savesti, onda bi trebalo ili da gledaju kako ispraviti načinjenu grešku, ili pokušati na moj način potiskivanjem tih silnih emocija .

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 10, 2008 12:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikada u zivotu nikome namjerno nisam ucinila nista lose i iza toga cvrsto mogu da stanem...medjutim znalo mi je se desavati da sam radi necega ili nekoga u jednom momentu bila ljuta pa je neko drugi naisao u tom mome trenutnom ludilu pa sam iz nehata ucinila ili rekla nesto lose sto vrijedja tu osobu...medjutim cim bih to ucinila ili izgovorila u svijest bi mi doslo da sam pogrijesila i odmah bih gledala da se izvinem za losu rijec ili djelo....jednostavno ne bih mogla mirno zaspati a znati da sam nekoga povrijedila svojim rijecima ili djelom...

Smatram trenutno da sam ciste savijesti i ne stidim se nikome pogledati u oci , mirno spavam i hodam uzdignute glave pored svakoga...

Dempsey
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Jan 2008

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 2:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trudim se da mi na savesti ne ostane nista lose. Ali istina je i da niko nije savrsen, pa ni ja. Ima ljudi koji su mi ucinili zlo, mozda su hteli a mozda i ne. Neki su se ispricali, neki ne. Tako i ja, ispricam se ako spoznam da sam nekome pogresila, ali ne uvek, nekad me stid. Trudim se biti dobar covek ali u sebi ostavim prostor i za druge stvari.

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 6:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eh sad kako izlazim na kraj .... postavim stvari tako da meni bude kristalno jasno da neshto shto sam uradio a nisam trebao, zapravo je bilo neodlozno i da je to tako moralo. Sa stvarima koje ne mogu promeniti to ni ne pokusavam, ono sto moze da se promeni uvek pokusham pa ako uspem super ako ne jbg .... barem sam pokusao.

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 12, 2008 10:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uuuuf,nikako!
grize me savest pa me grize i prodjei gotovo!
uzasno je strasan taj osecaj,jedan od gorih.
uf,fuj!!!

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 4:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

filicka je napisao/la sledeće:
uuuuf,nikako!
grize me savest pa me grize i prodjei gotovo!
uzasno je strasan taj osecaj,jedan od gorih.
uf,fuj!!!

Da strasan osjecaj...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Griza savesti, kako izlazite na kraj ? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 5 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon