:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Kako znakovi reaguju na golicanje:
Ovan:
Počeo bi on vas da golica dok ne počnete da ga molite da prekine.
Bik:
Samo bi se svom težinom oslonio na vas.
Blizanci:
Zakikotali bi se i uzvratili, a onda bi se setili da su zaboravili šta su hteli da kažu pre nego što je golicanje počelo.
Rak:
Samo bi ustao bez reči, otišao u sobu i zalupio vrata. Neće izaći satima i upotrebiće ceo incident kao "oružje" u nekoj raspravi kroz deset godina.
Lav:
Izuzetno će se uvrediti i gledati vas sa nerazumevanjem dok saopštavate da je vaš postupak opravdan jer je i on vas golicao.
Devica:
Samo će vas bezizrazno gledati dok ne prestanete.
Vaga:
Uživaće samo dok joj ne izgužvate odeću.
Škorpija:
Isprva će podleći "čarima" golicanja, zatim će, iznenada, krajnjim naporom volje, povratiti smirenost, pogledati vas pravo u oči i povikati: "Prekini! Odmah! Inače..."
Strelac:
Uzvratiće, a kada se udaljite, nastavice sa golicanjem nekoga iz okoline.
Jarac:
Niko ga ne golica jer stalno ostaje na poslu do kasno.
Vodolija:
Tiho će vas izbegavati i sa smeškom na usnama razmisljati kako da to golicanje pretvori u nešto lepo za oboje.
Ribe:
Prvo će mrzeti golicanje, zatim će naglo odlučiti da im se, ipak, sviđa jer, na kraju krajeva, to je ono što druga osoba želi.
Da li je tako i kod vas? Kako vi reagujete?
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Ja nisam golicljiv...
Uopste ne reagujem ni kad je neko jako dosadan i pokusava da nadje "neko mesto" gde sam golicljiv...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
peleplay Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Sep 2007 Poruke: 1
|
|
haha ima istine, pogotov za Vodoliju, Vagu, Lava
|
|
|
|
|
|
Nesho79 Zaljubljeni
|
Godine: 45
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM
|
|
Potpuno si u pravu za ovnove
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Kako znakovi reaguju na golicanje:
Ovan:
Počeo bi on vas da golica dok ne počnete da ga molite da prekine.
Škorpija:
Isprva će podleći "čarima" golicanja, zatim će, iznenada, krajnjim naporom volje, povratiti smirenost, pogledati vas pravo u oči i povikati: "Prekini! Odmah! Inače..."
|
Za ovna... hm.. ne znam.Ja sam ovan, al kad me netko počne škakljat teško da mogu skupit snage da ja vratim njemu, prije molim da prestane jer ću umrijet, naravno ako uspijem doć do daha i glasa
A za škorpione je točno, škakljala sam jednog pa znam iz prve ruke Krepava od smijeha, umire, a onda se samo odjednom uozbilji ko da je ono prije sve bilo samo gluma
|
|
|
erilla ~kuin lumihiutale~
|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
|
|
Citat: | Rak:
Samo bi ustao bez reči, otišao u sobu i zalupio vrata. Neće izaći satima i upotrebiće ceo incident kao "oružje" u nekoj raspravi kroz deset godina.
|
Jesam se nasmejala Ima istine u ovome, mada nismo svi rakovi isti
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Škorpija:
Isprva će podleći "čarima" golicanja, zatim će, iznenada, krajnjim naporom volje, povratiti smirenost, pogledati vas pravo u oči i povikati: "Prekini! Odmah! Inače..." |
još jedan znak da sam atipični škorpija, nikad ne bi povikao tako nešto, jer uživam u golicanju pogotovo po leđima
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Blizanci:
Zakikotali bi se i uzvratili, a onda bi se setili da su zaboravili šta su hteli da kažu pre nego što je golicanje počelo.
hm....
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Citat: | Škorpija:
Isprva će podleći "čarima" golicanja, zatim će, iznenada, krajnjim naporom volje, povratiti smirenost, pogledati vas pravo u oči i povikati: "Prekini! Odmah! Inače..." |
Svakog gosta 3 dana dosta, tako i golicanje, ajde malo..., ali ne treba preterivati
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
simonidapuhala Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 20
|
|
Rak:
puka laz
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Ribe:
Prvo će mrzeti golicanje, zatim će naglo odlučiti da im se, ipak, sviđa jer, na kraju krajeva, to je ono što druga osoba želi. |
Ne... nema promene odluke, i dalje ću mrzeti...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | Rak:
Samo bi ustao bez reči, otišao u sobu i zalupio vrata. Neće izaći satima i upotrebiće ceo incident kao "oružje" u nekoj raspravi kroz deset godina. |
Moguće.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|