:: |
Autor |
Poruka |
mica:) Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Maj 2006 Poruke: 1
|
|
cula sam da moze da se stavi navigacija na mobilni. htela bi da znam koja je najbolja kompanija za to (ali ne i najskuplja) i sta mi sve tacno treba. predlozili su mi nav4all (jer je besplatan) i tomtom. ja se bas i ne razumem tako da bi bilo kakva sira informacija pomogla.
|
|
|
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
Kao prvo ti treba mobilni sa kojim to mozes raditi . kao drugo ti treba software za taj telefon i ako nije neki noviji ( kao ovde od Telekoma sto ima vec sa antenom GPRS ) onda ti i treba ta antena ..... mozda ti ispadne jeftinije da kupis mali PDA koji sve ima i kosta negde od 250 Evra pa navise nema kraja ... I ne znam gde zivis...ako je to negde u SCG ili uopste u bivsoj Jugoslaviji onda ti mogu reci da ima samo katre sa glavnim velikim ulicam ( magistralom i Autoputevi ) i to j to ... ako si negde iz EU e onda moze tu mozews naci i mravnjak sa tim cudom
|
|
|
graf50 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Maj 2006 Poruke: 1
|
|
potpuno se slazem sa sasom. preko pda je mnogo bolji kvalitet. ali ako neces da potrosis tolko para postoji drugo resenje. dosta kompanija se pojavilo koje provajduju software za mobilne. dve super kompanije su tomtom i nav4all. pretpotstavljam da mogu da se koriste i za pda ali obe kompanije daju super mape. pa cak i scg. a da ne pominjem sto nav4all ima i sprpski jezik. jedina razlika je sto nav4all trenutno daje svoj software besplatno a tomtom ne. plus ako nemas gps mozes da ga narucis od njih direktno i nekosta mnogo. nadam se da ovo pomaze.
|
|
|
|
|
|
Ivan015 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Okt 2006 Poruke: 44 Mesto: Sabac
|
|
Ja sam se totalno razocarao u GPS... Npr nokia n95 8gb koja kosta kao svetog petra kajgana ima integrisan GPS, pritom je usluga gps-a besplatna zahvaljujuci americkoj vojsci i ja pored svega toga moram jos garminu da pljunem 100+e ili nekom drugom neku kintu, a jedino garmin ima iole rutabilnu mapu srbije
Mislim, stvarno nema smisla...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|