:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Anđela, katkad je ljudima dovoljno da ima ko da ih sasluša, jer je danas sve manje onih koji to istinski umeju Tako da samim svojim prisustvom i svojom pažnjom pomažeš i činiš dobro
Meni se ponekad čini da mi je dovoljno da kad sam tužna samo ćutim sa nekim i da bi svaka reč (da ne pominjem zagrljaj...) izazvala lavinu suza...
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
uvijek sam spreman saslušat nekog i od sreće mu udijelit neku lijepu riječ ili savjet jer znam da to može samo oraspoložit ljude a i mene uveseljava kad uspijem nekog oraspoložit i pomoći mu.
Da znam nekad to može biti gnjavaža i najradje ti dođe da nekom rečeš snalazi se sam sa svojim problemima,al ja kad već odlučim saslušat osobu osjećam obevezu da joj pomognem najbolje kako znam i porazgovaram s njome ovisno o tome što je tema razgovora,eto znam po sebi kako je to i kako je ružno kad si nesretan i sve bi dao ponekad samo da me ima tko saslušat,tako mislim i da se drugi osjećaju,eto iskreno ...
|
|
|
slavica_m >>>luda mala<<<
|
Godine: 33
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
|
|
Smatram da znam da slusam ljude... Uvek sam tu ako je nekome potrebna pomoc u tom smislu. Znam koliko je tesko kada nema ko da te saslusa, posavetuje. Ne moras cak nista ni da kazes, dovoljno je samo da saslusas, da budes tu. To znaci mnogo.
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
|
persidaS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Maj 2008 Poruke: 19
|
|
ljudi mi se cesto jadaju i umem da posavetujem bez imalo pakosti, ali mi se desava da mi neko nesto prica a ja ko zna gde lebdim...
|
|
|
|
|
|
milica.saska **principessa**
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
Znam da slušam ljude i ja mislim da se to ceni...Ljudi imaju više poverenja u tebe,slobodniji su i tako se stiču prijatelji...
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
smatram da umem, ali sam isto tako svesna da sam okruzena ljudima koji to ne umeju
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | ...ili tek čujemo?
I drugi jezici poznaju razliku:
to listen vs to hear
Imamo li u vidu koliko je samo slušanje dragoceno? Nekada više i od samih reči... |
Slušam... i uvek... čujem... Bez obzira da li, neko, priča nešto što mislim da vredi čuti ili suprotno, uvek se može naučiti nešto novo, saznati, otkriti... samo treba pažljivo slušati i uvek će se nešto korisno čuti...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
umem da slusam druge,to sam uvek radila,i uvek sam tu za dobar savet kao i za slusanje
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
:LOL: je napisao/la sledeće: | Slusam. Mada opet ponekad imam trenutke kada bih jako volela da me neko lepo saslusa,ali desava se sledece: ja prica jednu pricu- ona/on prica svoju hm, e onda stvarno poludim i pocinjem da dobijam na "tonalitetu" onako svojski, il ces me slusas il te biti nece salim se |
e ovo se uglavnom desava.
slusam ljude i kazu da sma jako dobra u tome,da umem da razumem.
cesto mi se desava da me drugarice uopste ne slusaju(da li zato sto vec godinama trubim o prvoj ljubavi,ili zato sto su bezobrazne,o tome necemo) i to stvarno jako vredja.
uzas.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
Saslušati znači pomoći, poučen životnim iskustvom i skromnim znanjem usudjujem se dati savet prijateljima i onima koji ga zatraže. Medju prijateljima bilo bi lepo da postoji nemo razumevanje i umetnost slušanja. Priznati pogrešan stav je isto tako bitno, samim tim ako se otvaraš nekom moraš prihvatiti sugestiju i savet uopšte da bi uvideo svoje greške. Naravno uvek treba razmišljati svojom glavom većina saveta možda nije korisna ako smo to već apsorbovali u svom životu, ako dolaze od pravog prijatelja sigurno su dobronamerni.
"Najbolje je kad u životu imaš nekog s kim možež samo da šutiš..."
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
"Najbolje je kad u životu imaš nekog s kim možež samo da šutiš..."
da.
Ovo je uzasno tacno.
Desavalo mi se da s nekim jako dugo cutim i to mi stvarno ume pomoci vise od bilo kakvog razgovora.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
shadowman77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 166
|
|
To ti je istina to jest s nekim sa kojim mozes da izdrzis 2 sata da se posmatrate i da cutite nesto sto se zove govor tijela
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|