:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Dosta puta se desi da se zatvorim sam u sebe jer ne bih da povredim nikoga tako da sebi napravim neki svoj oklop i sve dok ne otkrijem kako da izadjem iz tog oklopa na siguran nacin, ne izlazim jer cim izadjem osecam neke smetnje i pocnem vredjam ljude a to je nesto sto ne zelim da uradim.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
desavalo se dosta puta i verovatno ce se jos desavati.pa bas sada(hmm..traje negde vise od mesec dana) sam se povukla malo u sebe i ne javljam se prva drustvu,jer su mi dosadila svakodnevna pitanja,a da me pitaju nesto ozbiljnije,mogu samo da izaberu tri teme:
1)tragedija koja je zadesila moju kucu
2)kako ja to podnosim
3)(i manje vazna tema,al ne prica mi se o tome)kako ljubav?
a meni se ne prica o ovome!!!al nemam problema,jer imam samo dve najbolje drugarice,a jedna ima svojih problema pa se povukla u sebe nacisto,dok sruga ima svojih problema,ali nije povucena.i sada prica o svojim problemima i ja se pravim da slusam,(ponekad stvarno slusam) ,al nervira me kad pocne da me ispituje i onda samo odg sa "dobro sam","cool" ili bas juce/prekljuce me je pitala "jesi li sigurna da nemas nista da mi pricas?"(2 puta),ja"ne.to je sve"
al mislim da to nije tako lose! "ne govori ljudima gde te najvise boli i sta ti srce najvise voli,jer ljudi su zli,udarice onde gde te najvise boli i uzece ti ono sto ti srce najvise voli"
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Dešava mi se ali na kratko. Bude mi teško, povredi me neka gruba reč ili nečije delo, zatvoriću se i tugovati u sebi, tiho da niko ne čuje. Veoma sam osećajna i emotivna osoba, lako me može neko naterati da se zatvorim u sebe. Posle toga se osećam lepo i srećna sam.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
vec je poduze vreme koliko se ja druzim sama sa sobom
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|