:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
ok drugari,molim bez prozivanja poruke tog tipa ce naravno biti,sta? tako je. brisane
hvala
:LOL:
|
|
|
|
|
|
Cura sa bazena Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 15 Jun 2008 Poruke: 96 Mesto: Beograd
|
|
jecika_84 je napisao/la sledeće: | nikad nisam koristila opojna sredstva, ali taj feeling često osetim...
jednostavno... ne moram biti niti nešto tužna niti da sam uzrujana...... naiđe taj tren... samo se zamislim i kroz glavu prolaze ta pitanja: ko sam ja... zašto sam baš tu gde jesam... šta ja to radim ... i slično...
uopšteno koja je svrha onoga što jesam i svega oko mene... |
Da, desava mi se... Zasto, kako uopste postojim, izgledam kako izgledam itd... i da, uhvati me panika ponekad strasno, nekad ostanem mirna
|
_________________ Pozdrav sa bazena |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | Ne znam da li vam se ovo vec desavalo ali izuzetno je neprijatno i pomalo plasi.
Osecaj koji se javlja kada se gledate u ogledalo odjednom kada pogledate samom sebi u oci,javi se pitanje:"Ko sam ja?Ko je ova osoba u koju gledam?Mogu li da je pipnem"? |
Mozda mi se desavalo ranije, ali nikada nisam pridavala znacaj tome. Mozda je to zato sto nikada nisam imala vremena da pogledam sebe kako treba.
Citat: | Kada sam napisala Ko sam ja?,nisam pritom mislila da se to odnosi na stepen vaseg samoostvarenja vec bas onako kako se na prvu loptu shvati kada ga prvi put procitate.
Dakle,desi se takoreci blokada,stanes i nemas pojma ko si...to traje nekih 4,5 sec. |
Znam ko sam i sta sam, i nema tu puno razmisljanja. Mozda ako bih imala vise vremena za sebe, imala bih vremena na odmet da preispitam sebe ko sam, sta sam itd.
Citat: | Stvarno je jako cudno...nisam nikada nikog pitala o ovome i zapocinjala tu temu jer ne znam da li se to desava samo meni ili je to sasvim normalno...
Sta vi mislite?
Da li vam se nekad desilo ovako nesto?
|
Rekoh vec gore da nisam sigurna, ali cak i ako ti se to cesto desava, ne opterecuj se, i ne zamaraj time.
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
BulatCar je napisao/la sledeće: | Dešavalo se, mislim da se u takvim trenutcima dogodi ~deža vi~ |
deza vi je sasvim druga stvar.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Da se zapitam ko sam ja u ovom svetu i shta je zapravo moja uloga u celom sistemu to mi se deshavali. Ali da blokiram i u bukvalnom smislu da se zapitam ko sam to nije...
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
često se pitam tko sam i što sam ja,u ovome velikome svijetu gdje sve više prevladava mržnja i nepravda,pitam se tko sam,i zašto sam tu
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|