:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Iako verujem u natalni horoskop, ne bih baš ovo poistovetila sa zodijačkim znacima Ima vas škorpijica divnih
Svesna sam da imam dugačak jezik (profesionalna deformacija ), da mi um, imaginacija i vokabular daleko dosežu , te da u trenucima besa umem da ubodem tamo gde najmanje treba. No, srećom, svesna sam toga, pa se ujedem za jezik da ne palaca previše, ne povredi, uvredi...
To je jedini vid surovosti koji prepoznajem kod sebe i na koji su mi i prijatelji skrenuli pažnju
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Cura sa bazena Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 15 Jun 2008 Poruke: 96 Mesto: Beograd
|
|
Ja sam isto ponekad teska, nekad sam nezna kao perjani jastuk... U svakom slucaju, da , cesto mi se omakne nesto zbog cega se uzasno kajem, ali uglavnom mi ne bude zao jer (ako uspem da ukljucim mozak) nikad mi ne bude zao, pa sta god da sam rekla ili uradila.
|
_________________ Pozdrav sa bazena |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|