:: |
Autor |
Poruka |
nanica123 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 28 Maj 2008 Poruke: 84
|
|
vjerovatno moze ali je to ipak jako tesko.....sve zavisi sta se desilo i na koji nacin ili u cemu nas je netko iznevjerio........ipak ja mislim svi smo mi ljudi i svi mi gresimo ali i svi mi ipak ponekad posumljamo u tu osobu koja nas je razocarala ..........
|
|
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
Hmm,kod mene jednom izgubljeno poverenje,zauvek izgubljeno...
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
LeniLilly Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 27 Apr 2008 Poruke: 15
|
|
u retkim slucajevima i to jako,jako,JAKO tesko...
a kod zatucanih osoba poput mene NIKADA!!!!!
|
|
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
kako kod koga,no teško,bar kod mene
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
joj ne znam,ne verujem ja bas da se poverenje koje je izgubljeno moze povratiti...bar se meni to nikad nije desilo.
Naime,nisam pricala s najboljim drugom godinu dana,mojom krivicom.
Kasnije smo se pomirili,na njegovu inicijativu i sve je bilo super nekih skoro,godinu dana.
E onda je skoro poceo da se ljuti na mene bez razloga,da se ne javlja na telefon a ostalima je rekao da mi kazu kako niko nista ne zna o tome,o njegovoj ljutnji.
I onda me izbezveze nazove i ja ga pitam da mi objasni o cemu se radi a on ce:"Ma nisam ljut,samo sam te malo lozio".
Ocigledno da hoce da proveri koliko mi je stalo do njega(a jeste jako) a i da me malo zeza i proverava,cisto da me cika,da mi vrati za onaj put kad sam ga povredila,kad smo se posvadjali,jer sam sad ja u njegovim rukama,on je meni oprostio a ne ja njemu,pa bi sad verovatno zeleo da se osecam inferiornom.
jbg,cutim i trpim,sta cu kad sam kriva.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Tesko, al ako se pokusa onda mozda se i povrati.
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Od onih sam koji prastaju ali ne zaboravljaju tako da izgubljeno poverenje .... pa moze da se vrati mali deo ali potpuno nikada! Jer ako me je neko jednom prevario zasto to ne bi opet? Sta se to promenilo od proslog puta da bih mu ja sada verovao da me drugi put nece prevariti?
Ne verujem u ono da se ljudi menjaju, menja se samo maska.
|
|
|
|
|
|
Dempsey Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Jan 2008 Poruke: 37
|
|
Ne moze to tako.
|
_________________ tomorrow, tomorrow is new day |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Teško, ali zašto doći u situaciju da se prokocka nečije poverenje' Nešto što je sveto, nešto što se teško ostvaruje, a može izgubiti i otići u nepovrat u roku od 1sekunde. Ja ponekad i oprostim, ali ne zaboravljam. Da li opraštam zato što još možda nikada kod mene nije izgubio potpuno poverenje, možda uvek u mom srcu ostane neki mali delić, tračak nade da će se osoba koja je pogrešila iskreno pokajati i promeniti, i da neće praviti iste pogreške. Poverenje se jednom može i izgubiti i jednom povratiti, ali ne u potpunosti. Drugi put ne postoji.
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Uh, to je teško... bar u mom slučaju. Kada me neko izneveri, prevari... uradi nešto čime bi izgubio poverenje u mojim očima... teško da može da ga povrati, ponovo. Jednostavno, uvek će postojati taj crvić sumnje, koji će me jesti i stvarati u mojoj glavi "slike" kakvih možda ni nema. Ali ne vredi, ako si to jednom uradio, što to ne bi uradio opet? Još se nije desilo da neko ko je izgubio moje poverenje, ponovo dobije isto. Baš sam teška po tom pitanju...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
za to sam da se pruzi druga prilika, ljudi smo, gresimo...
i ako se krivac zaista pokaje
i naravno, ako obe osobe zaista zele da obnove odnos
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|