www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Alkoholizam
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
ramar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Sep 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 4:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

alkohol jeste los ako se navuces a ovako....
obozavam da se prekinem od viljamovke

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 41

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 5:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam bila na samom rubu ovisnosti...sva se naježim kad se sjetim tog perioda svog života. Ne znam ni sama kada je to počelo...negdje na kraju srednje škole. Tada sam se prvi put u životu napila. Do tada sam mrzila alkohol i prezirala one koji u živaju u njemu. Ni sama nisam pomislila da ću ga uskoro konzumirati u nenormalnim količinama. Na prvoj godini faksa sam se zaljubila u jednog dečka, prohodali smo, sve je bilo lijepo i sve je mirisalo na uspješnu vezu...kad odjednom on mene ostavi bez obrazloženja! Bila sam šokirana! Tada sam počela izlaziti na narodnjake...naravno gdje su narodnjaci tu je i alkohol. Izlazila sam s novim društvom s faksa u jedan poznati zagrebački narodnjački klub, neću spomenuti ime da ne reklamiram. Počela sam piti u nenormalnim količinama i sa svakim izlaskom i pijanstvom bi završila s nekim drugim dečkom koji bi bio još pjaniji od mene (sva sreća ostala sam živa i zdrava). Čak sam bila i s jednim folk pjevačem (ne pitajte me kojim, neću reći!!!). Ja se nisam mogla kontrolirati. Kad bi popila malo više radila bi odvratne scene. Jednom sam se čak i potukla. Sva sreća u našem društvu je bila jedna cura koja nije pila, uvijek bi vozila i pazila na ostatak ekipe i da nije nje tko zna što bi ja i moje društvo radili...i tko zna što bi sada bilo samnom.
No, to moje opijanje se nije zaustavilo na izlascima u narodnjačke klubove. Počela sam piti po danu. Jedva sam čekala trenutak da ostanem sama kod kuće i da posegnem za bocom. Bilo čega. Brandy, votka, štok, vino, rakija...potpuno svejedno. Samo da je bilo alkohola. Svaki dan sam bila pijana. A što je najgore, uživala sam u tome...Mama je primjetila da je nestalo boca iz ormarića u kojem držimo alkoholna pića. Taj ormarić nikad prije nisam ni otvarala pa sam se izvukla na djeda koji voli piti i često je dolazio u nas ukrasti koju bočicu. Povjerovala mi je. Tada sam doživila još nekoliko ljubavnih slomova. Tražila sam ljubav. A muškarci s kojima sam bila samo na jednu noć nisu me više htjeli. Naravno, tko bi htio curu koja mrtva pijana ulazi u njihov krevet prvu večer, i to bez ikakvih problema. Kad sam završila u krevetu s najboljim prijateljem svog bivšeg, znala sam da moram reći dosta! Da je kap prelila čašu! Nisam više smjela to činiti! Jedan prijatelj me je upozorio na to. Ženo, ti nisi normalna! Tko će te htjeti takvu! Prijateljice su me korile svaki put kad bi popila. Ovo ti je zadnji put! Nećeš više! I malo pomalo počela sam shvaćati da tako dalje ne može...da ću se upropastiti. I sebe i svoju obitelj. Ne mogu opisati koliko su važnosti u tome imali moji prijatelji. Da nije njih vjerojatno bi sada bila na liječenju. Shvatila sam da neću ništa postići tražeći utjehu u boci i da mi samo može biti gore. I kad mi je to došlo do mozga odmah sam prestala.
A što je sada samnom? Pa evo me Laughing dobro je. Pregledala sam jetru, testirala se na sve spolne bolesti i zdrava sam. Još uvijek se s društvom opuštam uz narodno, i dalje pijem, ali znam granicu. Popijem uglavnom malo vina i čim osjetim da se zamantram odmah prestajem. Preko dana ni ne pomislim na alkohol. Pijem puno vode i prirodne sokove. I zdarvo se hranim. Uživam u svakom danu i vesele me male stvari. Ne opterećujem se više glupostima i ne dopuštam da me nijedan muškarac baci u depresiju. U međuvremenu sam našla dečka koji me voli i cijeni i koji je upoznat s mojom prošlosti i zna sve moje probleme i napokon jedna osoba kojoj sam skupila hrabrosti reći sve. Ama baš sve što me kroz tih nekoliko godina mučilo. I sad osjećam da dišem punim plučima.
Alkoholizam je stvarno gadna stvar...nikad više

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 30, 2006 4:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alkohol je super u nekim situacijama...ali zar je to jedini nacin da budemo srecni???

ZVRNDULE
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 9:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je alkoholizam veoma teska i skoro neizleciva bolest...

nedag
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 30 Okt 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 18, 2006 7:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

alkoholizam je bolest zavisnosti,ali konzumirati alkohol u normalnim kolicinama i ne cesto je ok,naravno ako se zna za granicu...

Ugard
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 73

Datum registracije: 09 Nov 2006
Mesto: Cincinnati

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 20, 2006 2:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam odrastao u porodici sa ocem alkoholicarom.I sam sam sada u poodmaklim godinama, ali nikad nisam shvatio da neko uvijek ima pare za kafanu i za pice a da vlastita djeca istovremeno bukvalno gladuju. Sada zelim vas pitati, da li bi neko od vas mogao danas potrositi platu na pice, a da mu porodica istovremeno zivi na rubu egzistencije. Bolest, strast, slabost, bjezanje od stvarnosti ili nesto drugo????? Sad Sad

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 15, 2007 10:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mrzim alkoholicare,razumem da se popije malo,ali preterivanje ne opravdavam

bilo vezano za tu osobu ...

shadowman77
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 27 Nov 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 20, 2007 11:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

poslije droge najgori porok gledao sam kako nestaju cijele porodice zbog toga

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 25, 2008 10:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

shadowman77 je napisao/la sledeće:
poslije droge najgori porok gledao sam kako nestaju cijele porodice zbog toga

Bogami, alkohol je mnogo više na lestvici nego što se misli.

The tears of a clown make the whole world laugh.

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 26, 2008 4:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta reci o alkoholu a da vec nije receno .. mislim da je to jedna veoma velika ljudska mana .. dosta ljudi nadje u alkoholu svoju .. ni sam ne znam kako da je nazovem ali .. ajde .. nazvacemo je .. utehu .. dakle .. dosta njih se napije i onda je osoba tako " smirena " da mu je sve radno " do Kosova "

persidaS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Maj 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 19, 2008 12:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

alkohol, droga, lekovi za smirenje, ne radimo li svi po malo isto?
ako se pretera, ode se u bolest.
a onda povratka nema. mislim da se alkoholu kad-tad vratis- iz primera koji su se lecili, pa se nisu izlecili

Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

Datum registracije: 01 Mar 2008
Mesto: *zauvek u njenom srcu*

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 19, 2008 5:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alkoholizam je bolest koju treba lečiti

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Alkoholizam Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  sledeća
Strana 10 od 11

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon