:: |
Autor |
Poruka |
Ogi_20 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 26
|
|
Nije na nama da sudimo, tako da, :,,Ljudski je gresiti, Bozanski je prastati"
|
|
|
|
|
|
persidaS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Maj 2008 Poruke: 19
|
|
sto sam vise prastala ( a nije da nisam) to su me vise gazili. gazili su i kad nisam prastala. zato pazi, prostudiraj s kim imas posla. prastati ili ne?kakve veze ima kad si povredjen? kad oprostis bude tebi lakse a drugu stranu ionako nije briga
|
|
|
|
|
|
milica.saska **principessa**
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
Treba paziti kojim se osobama oprašta,da li su vredne toga.U svakom slučaju,oprostiš, ali nikad ne zaboraviš.
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
|
Ljuba Zemunac **Ljuba Zemunac**
|
Datum registracije: 01 Mar 2008 Poruke: 6428 Mesto: *zauvek u njenom srcu*
|
|
Naravno da treba oprostiti ipak nismo mi tu da sudimo nikome, jer ko je od nas bez greha
|
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
|
|
|
erilla ~kuin lumihiutale~
|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
|
|
Ako nekome nesto oprostim, znaci zaboravila sam to, presla sam preko toga i za mene je ta prica zavrsena, ne vracam se vise na to niti mislim o tome. Ne mogu nekome nesto oprostiti, a da to jos uvek pamtim i kasnije cak predbacujem.
Treba znati oprostiti a treba znati i proceniti kad izvinjenje te osobe kojoj nesto oprastamo (ako je potrebno) nesto znaci a kad su to samo reci.
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
Opraštam svima koji su me povridili do sada,iako je jako teško...
Tako je lakše...
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
erilla je napisao/la sledeće: | Ako nekome nesto oprostim, znaci zaboravila sam to, presla sam preko toga i za mene je ta prica zavrsena, ne vracam se vise na to niti mislim o tome. Ne mogu nekome nesto oprostiti, a da to jos uvek pamtim i kasnije cak predbacujem.
Treba znati oprostiti a treba znati i proceniti kad izvinjenje te osobe kojoj nesto oprastamo (ako je potrebno) nesto znaci a kad su to samo reci. |
Ja to ne mogu.
Sve sto su mi ljudi lepo, ruzno uradili rekli, ja pamtim
Oprostim jim, sto ne znaci da ja sad odem do njih i kazem 'oprastam ti' nego ja to znam u sebi, i jednostavno to znaci da ne zelim vise da se opterecujem time necime, jer ako ja znam da toj osobi ne mogu oprostiti, onda cu i ja vecito o tome razmisljati, smetace mi.
Sto ne znace da treba svakome sve oprostiti-ne. Ali isto tako ne treba zaboraviti.
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
hm,oprostim i postanem ravnodusna. cisto da se ne ponovi u buducnosti.
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
često opraštam ljudima stvari koje nikako ne bi trebala praštati a time budem samo još više povrijeđena
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Ljudski jeste oprostiti, zivot je previse kratak da bi gajili mrznju u sebi i sirili negativnost. No opet neke stvari su ZA oprostiti a neke NE nikako... Oprastam ono sto sam u mogucnosti zaboraviti u suprotnom ne.
|
|
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Sve zavisi koliko me ta osoba povredi...neke stvari mogu da oprostim, neke ne mogu nikako...
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|