:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
Svoj prvi ruz sam posudila od mame kada sam imala samo sedam godina (sminkerica) .zene su uvijek sokirane kad shvate kako je jednostavno nositi jarki ruz,a tek ako ga znaju dobro nanijeti,moze biti jednostavnije od nanosenja sjajila za usne.ipak,ako zelite biti sigurni da ce taj isti ruz ostati na mjestu cijelu vecer ili cijeli dan treba znari 6 koraka do crvenog uspjeha.dakle, da biste na usne nanijeli savrseno jak ruz,slijedite sljedeca pravila:
1. pronadjite savrsenu crvenu nijansu ..kada je rijec o crvenom ruzu,nema te znanosti koja bi dobro objasnila kako odabrati pravu crvenu nijansu.pokusajte sa dvjema nijansama,onom s narandjastim i onim plavim pigmentom.ako ste odabrali odgovarajucu nijansu,lice ce vam zivnuti,a ako niste vidjet cete da boja nije izvukla maksimum.
2.bogatije je bolje. najljepsi crveni ruzevi su neprozirni,ali sasvim mat, nego s minimum sjaja.dugotrajne i cjelodnevne verzije ruzeva su obicno ljepljive i teske.umjesto njih,odaberite tamnije nijasne bez sedefa.sto vise pigmenata ruz sadrzi,redje ce biti potrebno nanosenje.
3.budite spremni..prije nanosenja crvenog ruza,cetkicom za zube lagano iscetkajte usne.zatim nanesite melem,ali provjerite da nije preljepljiv ili premasan.olovkom za usne,u identicnoj nijansi ruza,iscrtajte rub usana.ako ne mozete pronaci identicnu nijansu,uvijek odaberite samo jednu nijansu svijetliju,nikako tamniju.
4.nanesite ruz.. kako biste ruz najpravilnije nanijeli,koristite kistic.pocnite u sredini usana i razmazujte prema vanjskim rubovima.jednom prislonite papirnatu maramicu te nanesite jos jedan sloj za dugotrajnost.
5. izgledajte moderno..da biste izgledali svjeze,dovoljno je samo maskara,vrlo tanka linija tusa za oci i ruzicasto rumenilo.
6. budite jedinstveni...sto vam odjeca bude manje formalna,to ce vam ruz bolje pristajati.crveni ruz ne dolazi u obzirsamo na dan vaseg vjencanja.vjencanje je romantican cin,a crveni ruz he jednostavno presexy.ali u kombinaciji s bijelom podkosuljom i vasim omiljenim trapericama,to je vec druga prica.
|
|
|
|
|
|
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤
|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614
|
|
Zar nije prirodni look najljepši? A crveni ruž nikako ne izgleda prirodno... Tako da ga nemam niti ga želim u svojoj kozmetičkoj torbici...
|
|
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
^^Slažem se!
Probala jednom (da ne ostanem uskraćena za 'edno iskustvo ) i monUmentalno maknula...svaki klovn bi mi zavideo da me je video...
|
|
|
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
imam crveni karmin,jer mi je crvena omiljena boja,ali jako ga retko koristim..imam i narandzasti,i njega retko koristim,i braon..isto retko..najcesce koristim neki beli,roze i ljubicasti..ali samo malo stavim i dodam dosta sjaja
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
ruzeve skoro nikad ne koristim..vise volim sene za oci, i maskaru
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
ja na curi najviše volim ružičasti sjajni ruž
|
|
|
CH_Lady Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Jan 2007 Poruke: 8 Mesto: St.Gallen
|
|
imam crveni ruz i savljala sam ga par puta,mada nestoji svakome... meni su rekli da stoji pa sam se zato usudila i da ga stavim
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
samo u posebnim prilikama
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Ah, to se stavlja samo u mashkarama
Nisan bas FAN crvenog ruzha... ne koristin ruzheve bas...
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
da,crveni ruz obozavam.
Kao i expreimentisanje sa sminkom.
Ovako sam izgledala pre enkoliko nedelja na Tuborg party-ju.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Meni lepo stoji crven ruz ali ga slabo nosim jer mi se ni uz sta ne slaze..
|
|
|
Anetty Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Nov 2007 Poruke: 41 Mesto: Nis
|
|
Ja karmin ne secam se kada sam poslednji put stavila..
uglavno koristim sjaj..
a,crveni ruz na meni izgleda katastrofalno!
a narandzasti,ili ljubicasti..too nikad ne bih stavila!
|
_________________ I`am what I`am,and that something you can never BEE! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|