:: |
Autor |
Poruka |
Hellbringer Banovan! Upućeni član
|
Godine: 113
Datum registracije: 30 Maj 2007 Poruke: 285 Mesto: za sankom
|
|
Ovo je tragedija jer ne vidim komediju.
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^hmm,tako nekako.cak i da su gore postavljeni problemi puka izmisljnotina,opet...to je neko morao napisati..nasaliti se tako grubo. cisto ruglo..
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Ova tema bi trebala promeniti ime u " Sirotinjo i Bogu si teska " .. pa da li je ovo moguce ljudi moji da ovako tinejdzeri razmisljaju i da se ovo dogadja a da drzava o tome ne radi nista ..
Da li je isto tako moguce da je sve vise i vise dece ( ne znam kako drugacije da ih nazovem ) koji se obracaju " strucnjacima " za pomoc u vezi necega sto je toliko sramno i toliko ponizno da se ne bi trebalo ni pricati o tome.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|
|
|
Boky ja tebe ne razumem? Sta je sve tu sramno i ponizno?
Sramno je samo to neznanje dece. O tome kako oni "definisu" prevaru i ostalo..to je do samog coveka. Nazalost poznajem mnogo ucenije i stasitije ljude koji neka moralna nacela prosto nemaju ili ih se ne ticu.
A o cemu se to ne treba pricati?
O tome da ovaj problem ne postoji? Da se ja licno pitam o ovome bi se pricalo na sav glas. Da,da. na sva zvona.
Pa valjda ce se neko setiti da problemu pristupi sa prave strane.
Procitah gore u vestima, da je sve vise osnovaca koji upraznjavaju sex, hmm alarmantno zar ne?
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Pa znas kako ... sramota je u tome sto ti roditelji koji odgajaju tu decu verovatno i ne znaju gde su im deca i sta ta deca rade a onda par meseci kasnije dete skupi hrabrosti da kaze tati ili mami da vise nije nevina ( bar po njenom misljenju ) ... po mome tu najvecu gresku imaju roditelji koji uopste ne prate tu decu.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Boky je napisao/la sledeće: | Pa znas kako ... sramota je u tome sto ti roditelji koji odgajaju tu decu verovatno i ne znaju gde su im deca i sta ta deca rade a onda par meseci kasnije dete skupi hrabrosti da kaze tati ili mami da vise nije nevina ( bar po njenom misljenju ) |
Zapravo u poslednje vreme se ne javlja to nego trudnoca. Znash ono, isto ko shto pishe na alarmima za pozare "Koristiti samo u slucaju krajnje nuzde" takav je obostrano odnos i dece prema roditeljima i roditelja prema deci.
|
|
|
|
|
RomEo_90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Sep 2007 Poruke: 338 Mesto: Loznica/Malmö
|
|
Ljudi, ajde da kazemo da je ovo izmisljeno, ali kao sto rece ona korisnica sa prelepim avatarom neke od ovih izjava su se pojavljivale i u pravim novinama. Sad, ja stvarno ne znam sta da kazem, osim da mislim da je ovo jednostavno takvo vreme da se ljudi stide da pitaju, jer, svi znamo kako drustvo ismeva cim neko ne zna neke, takoreci, banalne stvari. Niko od nas se nije naucen rodio. Ali, nekad se moglo pitati. Sad ne. Jer, ja mislim da je pre minimun 5 godina ( tad sam ja usao u pubertet ), bilo mnogo lakse i manje sramota pitati, informisati se, dobiti odgovor, i ne plasiti se neznanja. A to sto izmisljaju ta pisma - samo docaravaju sliku kako su svi nasi tinejdzeri glupi, narkomani, drogerasi, i da ne nabrajam dalje.
|
|
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Iskreno mislim da nisu roditelji ti koji su krivi. Suviše se svaljuje krivica na roditelje. Šta? Jel treba da postoji termin za pričanje o sexu? "Hajdemo, deco, u petak u 17h svi budite u dnevnoj sobi da vam vasa mama kaze nesto vise o penetraciji, dr-anju, pozama, trudnoći, tableticama... Upoznacu vas i sa terminima poput "blow job", "masturbacija", "doggy style", itd, itd.". Tako treba da bude? Neke stvari treba sam da saznaš. Ako zaista želišnešto, snaći ćeš se kako teorijski da saznaš to. Nisu ni deca glupa koliko se prave. Tako im odgovara i hajdemo...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
|
|
|
^
e sad ga i ti pretera, zaboga malac pa odakle ti ideja da tako razgovaraju roditelji sa decom. NIko ne kaze da treba da budu toliko explicitni vec da razgovarajusa decom. Kapiras? DA deca znaju da mogu da im pridju cak i sa tim skakljivim pitanjima. Da nisu sve pcelice i cvece,da decu ne donose rode i da ne rastu u kupusu
Citat: | Šta? Jel treba da postoji termin za pričanje o sexu? |
da treba da postoji. ne u 17h, ne posle rucka,vec kad deca udju u pubertet i kad roditelj primeti tj oseti da je trenutak. Mozda posle neke zesce scene na filmu ili neke reklame ili..
I ne, deca neke stvari ne treba sami da istrazuju.
|
|
|
|
|
|
slavica_m >>>luda mala<<<
|
Godine: 33
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
|
|
Mislim da nije stvar u roditeljima, nego u deci. Pa postoji milion nacina da se raspitaju o svemu sto ih zanima, net, knjige... Roditelji verovatno misle da deca sa 12 godina i ne razmisljaju o sexu i da je rano da pricaju o tome. Nekako i mogu da razumem da neko tog uzrasta postavlja tako glupa pitanja. Ali ne shvatam devojke od 18 godina koje ne znaju neke stvari... I ja sam citala po novinama ovakva pitanja i slatko se smejala...
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Ne, ne verujem da je ovo istinito, mislim da je zezancija.
Kad poverujem mozda napisem nesto drugo, za sad samo ovo imam da kazem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|