www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

"Ono što nas ne ubije - to nas jača"
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 37

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 18, 2007 6:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svakako da je to tacno, osetila sam to na svojoj kozi.
Covek je rodjen da gresi i na tim svojim greskama uci.

Nuklearna_baklava
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 06 Jan 2008
Mesto: kosovksa mitrovica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 10, 2008 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

definitivno jaca!

--hell_soul--
..:: sve si mi ti ::..
<b>..:: sve si mi ti ::..</b>

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: **over the sky**

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 15, 2008 12:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to je stara izreka koja je u potpunosti tacna,bez ikakvih sumnji!!
...ali pogledajte malo to i sa drugog ugla..ono sto vas je u zivotu 'ubilo' ostavilo je sigurno traga na vasoj dusi ili srcu...

duboka rana zaraste ali ipak zaboli na neku promjenu vremena..tako i zaboli i dusa(srce) kada se sjecanja vrate zbog stihova neke pjesme..mnogo zaboli..priznajte..

--_make love not war_--

Nicola_89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 14 Mar 2008
Mesto: Innsbruck/Beograd

austria.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 15, 2008 3:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima puno istine u ovome sto si napisala ali sigurno da nas jaca. Poslovica je dobra, sama govori sve.

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 19, 2008 4:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da nas jacaju,koliko god to ponekad izgledalo nemoguce.Svako novo iskustvo te necemu nauci,a ona iskustva kroz koja smo sa bolom prosli,ta su najjaca ograda za ono sto nas u buducnosti ceka...Pohvale za ovu temu...

DimitrijeR
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Feb 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 24, 2008 10:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvek nas jača, mada nas po neka stvar i oslabi.

meeee
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 25 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 25, 2008 11:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

istina je,ali samo ono sto nas "ne ubija" a neke stvari jednostavno ubiju svaku nadu u nama za ceo zivot!

Landser
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 27 Jul 2006
Mesto: nedostizno

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 02, 2008 10:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Istina... Iskustvo iz proslosti kao skola za odluke u predstojecim izazovima..suva istina...

shmek
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 16, 2008 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Upravo sam procitala neke od komentara pa sam pomislila da bi bilo dobro da vam napisem ukratko svoju pricu o tome koliko je moc volje bitna da nas ojaca u situacijama kada nas nesto ubije.Pre par godina,tacnije kada sam imala 15,silovao me je brat moje tadasnje najbolje drugarice.Pretio mi je da ce da me ubije ako progovorim o tome i ja sam cutala.Dve i po godine sam bila na lecenju kod raznih psihologa i psihijatra jer je uzasno kada ti prvi seksualni odnos bude sa osobom prema kojoj ne osecas nista,narocito ako je na tako bolestan nacin.Tek pre par meseci sam se koliko toliko vratila u normalu i odlucila sam da mu se suprostavim jer ipak sada imam 18 tj malo vise nego tad ali dovoljno da se ne plasim idiota koji je tim svojim postupkom samo pokazao koliko je nistavan.Sada sam shvatila koliko je bilo nebulozno plasiti se osobe koja svoju “hrabrost” iskazuje na malouman nacin.Nakon tog dogadjaja shvatila sam da covek mora mnogo puta da bude ubijen da bi stvarno ziveo.Jos uvek se nisam potpuno oporavila ali posto je nada jedina laz u koju jos uvek verujem,nadam se da ce mi biti bolje ako bez straha odem iz grada i zapocnem novi zivot bez tih skoro svakodnevnih susreta sa njim na ulici(jer je on kao slucajno na svakom mestu gde sam i ja,prati svaki moj korak pa me na ulici zaustavi da mi kaze sve sto se raspitao),bez secanja na ono juce koje mi je promenilo ceo zivot…

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 20, 2008 11:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^draga shmek hvala sto si podelila svoje,nazalost toliko bolno iskustvo sa nama. Veoma sam srecna sto cujem da se boris protiv svojih demona i strahova,sto uprkos svemu vidim volju i zelju za zivotom i tu veoma hrabru borbu. Svaka cast. Drago mi je da je ta snaga u tebi isplivala i da te vuce ka boljoj buducnosti. Od srca ti zelim sve najbolje. Nadam se svakako da nastavljamo ovo druzenje na forumu. Wink Vidim da si nova, pa eto da ti pozelim dobrodoslicu.

Snaga volje je jako bitna, retko sta ce me "ubiti" , dokle god umem da se radujem suncanom danu, trenutku kada osetim topao vetar na mom licu.. moci cu da nastavim dalje, da skupim ostatke u neki meni znani mozaik i.. nekako nastavim dalje.
kako ono kazu: Bog ne daje nikad vise od onoga sto mozemo da izdrzimo...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 20, 2008 11:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@shmek, cestitam ti na hrabrosti da se boris kroz zivot

da, nije me ubilo ali me je definitivno ojacalo

" I know the way to fuck them all...."

shmek
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 27, 2008 4:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

LOL i dameski hvala na podrsci.Slazem se sa LOL da Bog nikad ne daje vise od onoga sto covek moze da izdrzi pa razmisljam o tome i shvatam da Bog ocigledno misli da sam ja sposobna da jos vise podnesem jer se zadnjih dva maseca problemi nizu jedan za drugim kao da ih je do sad malo bilo...Nadam se da ce bar posle te price da se probudi savest kod nekih ljudi i da se vise obrati paznja na takve dogadjaje...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> "Ono što nas ne ubije - to nas jača" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon