:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Nekako mi se chini da se predstavnici mushkog pola vishe "za" izjashnjavaju.
Chitajuci poruke stichem utisak da bi bile vishe za ako bi oni bili jedinka, a vishe zhena. Medjutim, shta ako ima zhena rekla da zheli da ima, takodje, vishe "muzheva"?
Neshto mi se, onda, chini da ih ne bi bilo ovoliko.
No, svako bi za sebe najbolje, najlepshe, naj...
U izvesnim kulturama je onako kako jeste. U nashim podnebljima nije "praksa" - takva su moralna nachela. Trenutno sam neopredeljen.
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Ja sam opredeljen. Jedan bi mi bila valja dosta, valja i sa njom izgurati na kraj
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
bokiskroz Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd
|
|
Evo, i ja sam prost covek: jedna zena i jedna ljubavnica. Dosta, sta kazete?
|
|
|
|
|
|
persidaS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Maj 2008 Poruke: 19
|
|
ma ne zna se vise ko koga i zbog cega, sve je umrlo sto je vredelo.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|