:: |
Autor |
Poruka |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
Holbyco Slavonac
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2289 Mesto: Osijek
|
|
Postovanja vrijedan novitet. Jako si lijepo sve objasnio.
Jedino si preskocio (ili ja nisam vidio) dio o skidanju tih spotova jer,
vjerujem da ces se sloziti, vecina bi to voljela imati na hardu da moze
pogledati u svakom trenutku.
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
vidi njega!!!!drz'te lopova
da gledamo i da uzivamo!!!genijalno
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Moze li da se skidaju kao pesme ili mora preko Youtube downloadera?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Car Dusan-Silni je napisao/la sledeće: | Veliki deo spotova imamo i u downloadu pesama. Potrazis u pretrazi downloada i nacices sigurno veliki deo pesama. Ako ne nadjes tamo, imas dovoljno postova da mozes da koristis i "Fontanu zelja" |
Hvala ti na obavestenju, nisam znao da mogu i spotovi da se traze kao zelje... Ovo mi se svidja...
|
|
|
|
|
|
Nisi me razumeo nisam mislio da mozes spotove da trazis kao zelju, vec ako nadjes neki spot a hoces tu pesmu da imas a te pesme nema kod nas u downloadu, onda tu pesmu mozes da "pozelis" u fontani zelja da ti se postavi. Spotove mi ne mozemo da ispunjamo jer spotove kod nas linkujemo sa youtube tako da mozemo da linkujemo samo ono sto tamo ima....
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni je napisao/la sledeće: | Nisi me razumeo nisam mislio da mozes spotove da trazis kao zelju, vec ako nadjes neki spot a hoces tu pesmu da imas a te pesme nema kod nas u downloadu, onda tu pesmu mozes da "pozelis" u fontani zelja da ti se postavi. Spotove mi ne mozemo da ispunjamo jer spotove kod nas linkujemo sa youtube tako da mozemo da linkujemo samo ono sto tamo ima.... |
Aha, OK. Hvala ti
|
|
|
veda991 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jan 2010 Poruke: 11
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|