:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Dragi naši,
Došlo je vreme da pokažemo koliko smo humani. Ovde ćete naći poruke ljudi kojima je potrebna naša pomoć. Ukoliko ikako možete, pomozite. Time što drugima izlazimo u susret, pomažemo društvu u kome živimo, ali i sebi samima.
Hvala Vam svima unapred,
Uprava domaćeg.de
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
icower1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 07 Sep 2008 Poruke: 1 Mesto: NIŠ
|
|
Postovani,
mi smo porodica Kocić, Ivan Bojan i otac Zoran. Ja Ivan (rodjen 1974. god) i moj brat Bojan (rodjen 1971. god) bolesni smo od atrofije misica. Oboleli smo od 3.god Ivan, a Bojan od 2.god i nepokretni smo od tada, tj. vezani za invalidska kolica. Nas otac Zoran koji se brinuo o nama do sada (rodjen je 1948.god), preziveo je 3 mozdana udara, prvi 1990., drugi 1998., a treci mozdani udar je preziveo tekuce 2008. godine aprila meseca, nakon cega je postao treca osoba u nasoj porodici kojoj je potrebna pomoc (ostao je nepokretan), a koju mi ne mozemo da mu pruzimo. Nasa majka Kocić Borinka koja nam je bila glavni oslonac, preminula je 8. marta 2007. godine.
Ove godine u julu mesecu dobili smo od opstine Medijane licnog asistenta provodi 5 sati dnevno. Neophodna nam je finansijska pomoc za placenje (minimum) jos jednog personalnog asistenta.
Ako zelite da se uverite u sve ovo mozete na videti na sajtu B92
http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=296052
kao i na nasem porodicnom sajtu
www.brotherskocic-needhelp.com
Telefon
Mob +381-64-118-36-25
Hvala unapred,
Ivan
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|