:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
Jako nam je poznato da vecina danasnjih ljekara prije intervencije trazi novac iako su troskovi vec pokriveni zdravstvenim osiguranjem...znaci, ako imas novca bices i primljen a ako nemas, cekaj na red pa taman i umro...
Malo je onih koji ce reci da im obrazovanje ne dozvoljava da proda svoju dobru reputaciju za 200KM...te da nece primiti cak ni bocu pica...
Mene zanima, koliko ste vi zadovoljni sto se komplet zdravstva u BiH tice, da li ste ikada bili primorani da platite iako ste osigurani (vi ili neko vas)?
Da li se, kao rezultat takvog stanja, Bosna i Hercegovina suocava sa moralnim kolapsom koji pomaze razaranju onoga sto je ostalo iza gotovo propalog sistema zdravstvene zastite?...
Naslov editirao aureliano. Problem nije simptomatičan jedino za BiH nego i druge države.
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Smatram da je problem definitivno "opste poznat" tako da, mogu da se pronadjem tu negde. Jeste desilo mi se da moram negde "preko veze" da se ubacujem tj da sam radila neke analize tom "metodom". Nazalost tako je.
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Ne nalazim se u BiH.
Ali ovde gde sam ja, svako u zadnje vreme postaje doktor. Tesko je naci dobrog doktora, koji radi svoj posao zato sto ga voli, a ne zbog para. Dobar Dr. potrosti sa pacijentom 30 min. a biznis Dr. (da ga tako nazovemo) za 30 min. vidi 15 pacijenata.
Ovde sve sto vise grade/prosiruju bolnice i sto vise para drzava ulaze, oni postaju sve gori i gori.
Tacno te drzavno zdravstvo tera da uplatis privatno, koje nije ni tako jeftino.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Katastrofa,pravno neuredjena drzava ne moze imati uredjeno zdravstvo
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|