:: |
Autor |
Poruka |
Nikolicakg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Mar 2005 Poruke: 8
|
|
Imam dosta nemirnu kosu, koja pritom i opada, ali se plasim da koristim bilo koje sredstvo za ucvrscivanje kose jer mislim da ce od nekog gela jos vise opadati.
Znaci, voleo bih dok imam dovoljno kose da prekrijem zaliske da je namestim i nekako ucvrstim na tom mestu, a da mi od tog sredstva jos vise ne opada.
Trazim li previse?
|
_________________ Izdrzite jos malo, samo da otkucam 10 poruka da mogu da skidam pesme, ucutacu se ja |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
znas li koji ti je uzrok opadanja kose....ako ti zbilja jako opada trebao bi da se obratiš lječniku...sva sredstva za učvrćivanje su štetna za kosu i istina je da će te od njih još više opadati...možda je najbolje da koristiš šampone koji sprečavaju opadanje kose jesu malo skuplji ali su isplativi..al svako posjeti lječnika da vidiš koji je uzrok tome
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
hm.. a znas li da muskarci obicno celave mislim, mozda si ti dosao u taj period kada imas te prve simptome
e sad sto se gela tice, imas one "Strong" probaj sa time.. to bi trebalo da su najjaci..
Mada opet postoji mogucnost da ako previse i cesto koristis gel da ti od toga opada kosa, naime gel ti stvrdne kosu i ona je sad podloznija za krzanje, lom.. nije bas ni gel toliko zdrav za kosu..
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
27 godina hmmmm??? premlad da bi poceo celaviti a možda se i varam
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
nije premlad.. moj drug, 22 godine (uskoro ce 23) i vec ima celu na glavi ko popovi
|
|
|
Nikolicakg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Mar 2005 Poruke: 8
|
|
Jezik pregrizli, ne ćelavim, samo mi se poznaju zalisci i nije to premlado. Teram kosu preko zalizaka, al' kad se bavim izvesnim fizičkim aktivnostima kosa se skloni sa zalizaka i ne izgleda to lepo, pa bih vol'o da to ucvrstim a da mi jos vise ne opada...
|
_________________ Izdrzite jos malo, samo da otkucam 10 poruka da mogu da skidam pesme, ucutacu se ja |
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
E, Nikolice, onda lepo put pod noge pa u grad, pa lepo platiš Nivein lak za kosu (za još lepše rezultate ) i...nema da brineš...možeš se baviti vala baš svim fizičkim aktivnostima...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|