:: |
Da li zakon jednako štiti sve? |
Trebao bi ali... NE štiti |
|
72% |
[ 49 ] |
NE štiti... i stvoren je za to da neke samo štiti |
|
16% |
[ 11 ] |
DA, zakoni jednako štite sve |
|
4% |
[ 3 ] |
OVISI, o sociološkoj zrelosti društva o kojem se govori |
|
5% |
[ 4 ] |
Nemam pojma... |
|
1% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 68 |
|
Autor |
Poruka |
hot usa cars Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Nov 2007 Poruke: 10
|
|
niko nas nece da zastiti jer mi smo ona manjina koja nema pravo!!!
dovoljno sam videla kada su osobu za koje su postojali dokazi za ubistvo pustena na slobodu!
a kada bi neko od nas ubio takvog nekog lezao bi u zatvoru samo tako!!!
drago mi je da zivim u drugoj zemlji a ne u srbiji nagledala sam se svega i okusila sam zlo i nepravdu i mogu samo reci nedao bog nikome tako nesto!!!
puno srece svima i pazite skim se druzite!!!
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
nikako,jer i dalje ima previše mita i korupcije barem kod nas u zemlji
|
|
|
dabetics Odomaćeni član
|
Godine: 65
Datum registracije: 04 Jan 2008 Poruke: 1232
|
|
Trebalo bi u nacelu da bude tako, ali je tu ono ali koje dozvoljava da nije tako . Zato je ovo pitanje i toliko tesko koliko je tesko naci odgovor zasto zakon nije isti za sve. Da nije tragicno bilo bi komicno.
|
|
|
|
|
|
ivanl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Feb 2008 Poruke: 28
|
|
Trebao bi ali ne stiti. Evo najbanalniji primer ovi oni zemunci su za ubitstvo djindjica dobili po 45god. A neke siluje i ubije malo dete i dobije 8-10godina. To je pravi primer da zakon nije isti za sve. Samo neka mi neko sad kaze da je neciji zivot manje vredan. Pogotovo deciji.
razmislite o tome.
[Edit by :LOL:: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Dakle - što mislite, da li zakon jednako štiti sve ljude ili ne?
Da li je pravda koju bi trebao producirati zakon jednaka i za bogate i za siromašne?
Da li jednako štiti oba spola?
Da li u praksi jednako štiti moćnike i nemoćnike? |
Ne štiti, ovdje ne.
Ovdje nije. Za bogate ima pravde, siromašnima ostaje nepravda.
Ne štiti ni jedan, a kamoli oba.
Ovo je već apsurd. U praksi štiti moćnike, nemoćnike ne primjećuje, ne vidi i crkni goljo ko ti je kriv što si goljo.
Suviše sam ogorčena za diskusiju zato odgovaram kao da je u pitanju test. Ovo je opasna tema na kojoj se ne bih zaustavila do ujutro.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|