:: |
Vjerujete li u brak? |
Da, vjerujem... brak je vise no samo "list papira" |
|
71% |
[ 30 ] |
Ne, ne vjerujem, brak je samo "papir" |
|
14% |
[ 6 ] |
Ne znam da li vjerujem ili ne. |
|
14% |
[ 6 ] |
|
Ukupno glasova : 42 |
|
Autor |
Poruka |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Citat: | nazalost vecina danasnjih brakova sklopljeno je zbog svega samo ne zbog ljubavi |
nažalost, ali uvijek postoje izuzetci
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
ja ne verujem ali slazem se sa Mr Bond
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Misim da se i danas brakovi spajaju iz ljubavi, mislim da jos uvek nekako negujemo taj romanticarski duh. Ako ne "direktno" iz ljubavi,onda se bar gleda da ta "iskra" bar postoji .. u nekom obliku.
Kao sto rece Maya, ima izuzetaka,a ja igram na tu kartu
|
|
|
|
|
|
Nuklearna_baklava Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Jan 2008 Poruke: 60 Mesto: kosovksa mitrovica
|
|
Covece,nikad nisam razmisljao na ovakav nacin o braku! Ja definitivno nemam nikakvo misljenje o braku jer ga uopste ne planiram u skorije vreme! :
[Edit by :LOL:: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
_________________ здраво кензо !!! |
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
verujem u svoj brak......ali u brak kao instituciju verujem sve manje, pogotovo sto je u sirokom krugu mojih prijatelja skoro svako razveden.....ljudi lako i bez plana i razmisljanja ulaze u brak i lako izlaze iz njega.....
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
vjerujem u brak samo sa jednom osobom...prepoznace se ta osoba
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
thorn je napisao/la sledeće: | verujem u svoj brak......ali u brak kao instituciju verujem sve manje, pogotovo sto je u sirokom krugu mojih prijatelja skoro svako razveden.....ljudi lako i bez plana i razmisljanja ulaze u brak i lako izlaze iz njega..... |
Bash je dobro vidjeti te opet, thorn, nakon dugo vremena!
Nego nazad na temu - upravo je i kod mene situacija takva, moj brak je vrlo stabilan (ove godine bit ce 10-godisnjica) dok su skoro svi brakovi u mojoj okolini se raspali. Kako ovdje u USA tako i doma u Hrvatskoj.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
apsolutno i neopozivo verujem u brak...nista lepse nego podeliti zivot sa nekim koga volis, sa tom osobom izroditi decu i docekati starost...da je lako, nije...i ne treba biti...tim pre vise znaci ako uspe
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Meni je brak svetinja.
Neću nikad reć "da" čoviku s kojin ne želin provest život.
Reću "da" čoviku kojeg srce moje ljubi..
I naravno da nisan tip osobe koja će sad s svakin u brak, em šta je glupo - em šta je besmisleno..
Brak je zajednica zene i muskarca di se oni međusobno pomažu, poštuju i naravno dijele život, a ako ti ne voliš toga s kin si u braku, onda čemu to sve?
Najgore mi je kad čujem da se neko uda radi "zelene karte" ....
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | Najgore mi je kad čujem da se neko uda radi "zelene karte" .... |
Nije mi to najgore, ti ljudi bar znaju zasto se udaju i zene Naravno podrazumevam da se jednoj strani novcano nadoknadi taj "trud",a opet ako ti mislis na onaj deo kada neko nekog prevari da ga/je ozeni da bi dobio papire.. pa,to je onda kao i svaki drugi brak zasnovan na nekom od materijalnih i strogo materijalnih razloga.
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Idealno_losha je napisao/la sledeće: | Meni je brak svetinja.
Neću nikad reć "da" čoviku s kojin ne želin provest život.
Reću "da" čoviku kojeg srce moje ljubi..
I naravno da nisan tip osobe koja će sad s svakin u brak, em šta je glupo - em šta je besmisleno..
Brak je zajednica zene i muskarca di se oni međusobno pomažu, poštuju i naravno dijele život, a ako ti ne voliš toga s kin si u braku, onda čemu to sve?
Najgore mi je kad čujem da se neko uda radi "zelene karte" .... |
Apsolutno. Ja sam se udala za čoveka koji to zaslužuje sa kojim sam sada u srećnom braku, sa kojim sada imam dete. I da, za mene je brak nešto sveto, poklonila sam srce nekome koga doista volin i sa kojim ću ostat do kraja života.
|
|
|
|
|
|
DejanR80 Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Nov 2008 Poruke: 2
|
|
verujem u ljubav do groba
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|