www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Moć podsvesti
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
crna_opasna_maca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 02 Sep 2006
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 12, 2008 7:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To mi je jedna od omiljenih knjiga.. Very Happy
I ja verujem u moc podsvesti, a i sama sam se uverila u neke stvari..

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 14, 2008 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja se slažem da je bitna jačina uma...jer sve što zamislimo možemo i ostvariti samo treba biti uporan i znati kako...po tome se razlikujemo od drugih živih bića..upravo po toj jačini uma na kojoj trebamo raditi tijekom cijeloga svoga života

**hell&granger neka vam je sa srećom**

--hell_soul--
..:: sve si mi ti ::..
<b>..:: sve si mi ti ::..</b>

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: **over the sky**

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 15, 2008 12:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Knjiga "Moc podsvijesti" Dzozefa Marfija je nesto sto bih preporucio svima koji se interesuju za psihologiju, filozofiju, i prije svega za sebe! Ako se preispitujete, evo jednog ugla.
Prvi put sam je citao u osmom razredu i uticala je na mene, valjda zbog godina...

Evo banalnog primjera iz knjige koji sam isprobao i ispostavilo se da je istina :
uvece prije spavanja pozelite da ustanete u odredjeno vrijeme.Ponavljajte to vrijeme sebi, zamislite sat na kojem je upravo toliko sati i budite sigurni da cete tada ustati. Pokusao sam to vise puta, nikad se nije desilo da omanem Bitna je koncentracija. Ako sam zamislio da ustanem u 9h ( a tada sam ustajao oko 12h) budio sam se u 8:50h.
E sad, knjiga ima jaku sugestivnu moc, nekad sam nazivao te knjige sektaskim pa ako ste suvise mladi, ostavite je za koju godinu kasnije..

--_make love not war_--

Ivans023
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 24, 2008 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovu foru za ustajanje sam otkrio davno,sasvim sam.
Posto mi je ovo prva poruka recicu da sam se ranije bavio jednom vezbom koja prosiruje spektar vidljive svetlosti.I zaista,covek moze videti daleko vise nego sto se moze zamisliti.Bukvalno,sve zive i nezive stvari pocnu sijati odredjenim bojama..
Um je opasno mocna stvar,da sad ne nabrajam razne moje eksperimente.. Smile

shadowman77
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 27 Nov 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 07, 2008 8:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako imas vjeru mozes i brda pomjerat ali kad pocnu da ti se desavaju cudne stvari koje naauke ili knjige ne mogu objasniti onda se covjek obraca onome ko ga je stvorio Bogu.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 12:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, imam je već godinama i uvijek je negdje pri mojoj ruci, to jednostavno nije knjiga koju ćeš pročitati i vratiti, jer čovjek se godinama mijenja, sazrijeva i neke stvari kroz koju godinu gleda i posmatra iz sasvim nekog novog ugla. Knjiga može biti dobra za onoga ko želi, hoće i može mijenjati sebe na bolje.

djomlaRS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Jul 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 12:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam skoro poceo citati,a procitao sam na nekim forumima da su neke njegove knjige sektaske..trenutno citam "moc podsvesti-za bogatiji zivot",koliko toliko ima istine u ovoj knjizi...

gkukolj
-tončica-palončica-

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 12:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvijek je bilo i biće kritika za sve i svakoga pa tako i za njega i njegovu knjigu. Vidjećeš i sam da to nema nikakve veze sa sektom, meni bar nije nikad izgledala sektaški. Čitaj dok mogu misli pratiti, kad osjetiš da ne razumiješ, ostavi. Ocijeni i sam šta možeš učiniti, a šta ne.i neka te kritika ne zbuni, kritizira se i dobar film, pa ga ljudi masovno gledaju.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 2:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogi misle da je sektashka zato shto "namece svoje mishljenje o zivotu". Po meni je to glupost, sve je stvar licnog shvatanja osim ako ne znash da razmishljash svojom glavom.. mada, kad' uzmesh u obzir da je sve vishe takvih..

Slazem se s gkukolj: "Knjiga može biti dobra za onoga ko želi, hoće i može mijenjati sebe na bolje."

Ne znam za druge, al' bar ja licno ne vidim nishta loshe u tome da neko postane "svestan svoje podsvesti".. ma kako to zvucalo Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

djomlaRS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Jul 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 7:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Čitaj dok mogu misli pratiti, kad osjetiš da ne razumiješ, ostavi." ova ti je zlatna Smile
a i slazem se sa tvojim stavom..

gkukolj
-tončica-palončica-

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 9:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znaš kako on kaže:" Strpljenje, ljubaznost, ljubav, radost, dobra volja, sreća, mudrost i razumijevanje jesu osobine koje nikada ne stare. Njegujete ih i ostaćete mladi duhom i tijelom."
Jednostavne, a bogate riječi koje bi svako od nas trebao da nosi i sa tim stvarima čamac tvog života ploviće mirno. Želim ti da ostariš, ali sa svim ovim što čini čovjeka.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Moć podsvesti Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon