:: |
Autor |
Poruka |
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
To mi je jedna od omiljenih knjiga..
I ja verujem u moc podsvesti, a i sama sam se uverila u neke stvari..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
i ja se slažem da je bitna jačina uma...jer sve što zamislimo možemo i ostvariti samo treba biti uporan i znati kako...po tome se razlikujemo od drugih živih bića..upravo po toj jačini uma na kojoj trebamo raditi tijekom cijeloga svoga života
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
Knjiga "Moc podsvijesti" Dzozefa Marfija je nesto sto bih preporucio svima koji se interesuju za psihologiju, filozofiju, i prije svega za sebe! Ako se preispitujete, evo jednog ugla.
Prvi put sam je citao u osmom razredu i uticala je na mene, valjda zbog godina...
Evo banalnog primjera iz knjige koji sam isprobao i ispostavilo se da je istina :
uvece prije spavanja pozelite da ustanete u odredjeno vrijeme.Ponavljajte to vrijeme sebi, zamislite sat na kojem je upravo toliko sati i budite sigurni da cete tada ustati. Pokusao sam to vise puta, nikad se nije desilo da omanem Bitna je koncentracija. Ako sam zamislio da ustanem u 9h ( a tada sam ustajao oko 12h) budio sam se u 8:50h.
E sad, knjiga ima jaku sugestivnu moc, nekad sam nazivao te knjige sektaskim pa ako ste suvise mladi, ostavite je za koju godinu kasnije..
|
|
|
Ivans023 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jul 2008 Poruke: 1
|
|
Ovu foru za ustajanje sam otkrio davno,sasvim sam.
Posto mi je ovo prva poruka recicu da sam se ranije bavio jednom vezbom koja prosiruje spektar vidljive svetlosti.I zaista,covek moze videti daleko vise nego sto se moze zamisliti.Bukvalno,sve zive i nezive stvari pocnu sijati odredjenim bojama..
Um je opasno mocna stvar,da sad ne nabrajam razne moje eksperimente..
|
|
|
|
|
|
shadowman77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 166
|
|
ako imas vjeru mozes i brda pomjerat ali kad pocnu da ti se desavaju cudne stvari koje naauke ili knjige ne mogu objasniti onda se covjek obraca onome ko ga je stvorio Bogu.
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Da, imam je već godinama i uvijek je negdje pri mojoj ruci, to jednostavno nije knjiga koju ćeš pročitati i vratiti, jer čovjek se godinama mijenja, sazrijeva i neke stvari kroz koju godinu gleda i posmatra iz sasvim nekog novog ugla. Knjiga može biti dobra za onoga ko želi, hoće i može mijenjati sebe na bolje.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
djomlaRS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jul 2009 Poruke: 5
|
|
ja sam skoro poceo citati,a procitao sam na nekim forumima da su neke njegove knjige sektaske..trenutno citam "moc podsvesti-za bogatiji zivot",koliko toliko ima istine u ovoj knjizi...
|
_________________ "u srbina srce preveliko,ne moze ga unisti niko" |
|
|
|
|
|
|
|
Uvijek je bilo i biće kritika za sve i svakoga pa tako i za njega i njegovu knjigu. Vidjećeš i sam da to nema nikakve veze sa sektom, meni bar nije nikad izgledala sektaški. Čitaj dok mogu misli pratiti, kad osjetiš da ne razumiješ, ostavi. Ocijeni i sam šta možeš učiniti, a šta ne.i neka te kritika ne zbuni, kritizira se i dobar film, pa ga ljudi masovno gledaju.
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
djomlaRS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jul 2009 Poruke: 5
|
|
"Čitaj dok mogu misli pratiti, kad osjetiš da ne razumiješ, ostavi." ova ti je zlatna
a i slazem se sa tvojim stavom..
|
_________________ "u srbina srce preveliko,ne moze ga unisti niko" |
|
|
|
|
|
|
|
Znaš kako on kaže:" Strpljenje, ljubaznost, ljubav, radost, dobra volja, sreća, mudrost i razumijevanje jesu osobine koje nikada ne stare. Njegujete ih i ostaćete mladi duhom i tijelom."
Jednostavne, a bogate riječi koje bi svako od nas trebao da nosi i sa tim stvarima čamac tvog života ploviće mirno. Želim ti da ostariš, ali sa svim ovim što čini čovjeka.
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|