:: |
Autor |
Poruka |
Nuklearna_baklava Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Jan 2008 Poruke: 60 Mesto: kosovksa mitrovica
|
|
licno smatram coveka korisnijim ako je poseduje opste obrazovanje nego biti u nekoj profesiji izuzetan a u drugoj neznati nista! mada ipak zavisi od covekog okruzenja!
|
_________________ здраво кензо !!! |
|
|
|
|
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
Jako cenim i postujem svestrane osobe, osobe koje imaju sirok pogled na svet i sa kojima mozes da pricas o svemu u bilo koje doba dana.
Sto te vise stvari zanima, to moze biti samo dobro za tebe i tako gradis svoju licnost, znas sta ti se svidja, a sta ne.. takodje, dobijas neko iskustvo koje moze da ti pomogne oko upoznavanja novih ljudi, ali i upoznavanja samog sebe, pa i drugih osoba..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ne bih sad da pisem o sebi, sta i kako umem jer bi ispalo da se hvalim...mozda i ne ali....
smatram sebe svestranom osobom koja je gladna znanja i tacno je ono sto se kaze, covek se uci dok je ziv,... i treba...naravno, ko hoce i ko zeli...
tako i vrlo cenim osobe koje rade na sebi samim tim sto se ne ogranicavaju samo na jednu stvar....zasto ne iskoristiti od zivota apsolutno sve sto se moze....
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...."
Poslednja prepravka: dameski datum Ned Jan 13, 2008 12:47 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Sve je to lepo,super... ali mislim da osobe koje su usmerene samo na jednu oblast bolje prodju u zivotu....
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
bolje je znati vise stvari,nego biti savrsen samo u jednoj i biti zaluden njome...mene također interesuje mnogo stvari i profesija,lako se prilagođujem ljudima pa tako i poslu...sada radim kao medicinska sestra..vjerujem u to da cu dalje napredovati...ne bi voljela ostati na istome do kraja zivota..takva sam osoba..uvijek tezim ka boljemu
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
ne mogu da citiram sve, al zanimljivo, kako smo svi otvoreni za sve
nisam za sve, volim sport (fudbal) i volim istoriju, to me interesuje, to pratim ili saznajem... volim za sebe reči da jesam čovjek širokog shvačanja i pogleda, al opet ne zavaravam ni sebe ni druge da znam o svemu.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|