:: |
Autor |
Poruka |
sara_x Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 115
|
|
Internet uopšte nije uticao na promenu mog društvenog života. Kad saberem i oduzmem, jako malo vremena i imam za internet, tako da nema tu nekih promena.
|
_________________ Moć nad ljudima, krije se u poznavanju njihovih malih tajni |
|
|
|
|
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
ma nije mi zamjenio drustveni zivot...jednostavno mi je popunio onaj dio kad sam slobodan i nemam sta radit...a u ostalom i faks na koji idem i poso kojim se bavim zahtjeva internet..tako da spajam ugodno sa korisnim
|
|
|
|
|
|
zena_bez_imena Upućeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 31 Maj 2004 Poruke: 369
|
|
Trudim se da na internetu samo upraznjavam vreme...jer ako predje u hronicno...ne valja
|
|
|
|
|
|
milica.saska **principessa**
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
Internet moze da utice na drustveni zivot u onoj meri koliko ljudi zele.
Pogubno bi bilo kada bi ga nacisto zamenio...Ja svakodnevno koristim internet,ali imam vremena za sve...zato sto ja tako zelim.Bitna je dobra organizacija dnevnih aktivnosti.
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
nekada ranije pa recimo da sam skoro dozvolila da ga poprilicno zameni...jednostavno bio je period kada sam imala mnogo vise vremena za net nego sada i iskreno, zapostavila sam neke prijatelje koji su mi bili dragi i blizu ali za njih nisam imala vremena a za net jesam..ali je to bilo silom prilika..i internet je cudo, nekako se navuces..ali onda vremenom sve dodje na svoje mesto, rasporedis vreme, prioritete i eto...sad me ima onda kada imam vremena i kad pozavrsavam sve ostalo sto cini ovozemaljski zivot..kada se uzelim drustva ili eto..ima me s vremena na vreme i to mi je dovoljno...za vise zaista nemam vremena nekada zaista zalim za drustvom sa neta i za vremenom provedenim ovde..ali opet shvatam da sve ima svoje mesto i da je tako kako jeste ..na zalost tako je..u svakom slucaju internet ima svoje mesto.ne sme mu se samo dozvoliti da predje granicu nomalnog i povuce u zavisnost
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Diabolika Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 18
|
|
kao sto su mnogi rekli, niposto ga nije zamijenio.
u krajnosti, koristim ga vecinom za besplatnu komunikaciju s osobama koje poznajem - umjesto da trosim novac na telefon da zovem ili na mobitelu da saljem poruke, cujem se s kolegama preko msn-a.
|
_________________ "sto manje vjerujes u zivot, manje imas za izgubiti." |
|
|
|
|
Nuklearna_baklava Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Jan 2008 Poruke: 60 Mesto: kosovksa mitrovica
|
|
meni je internet vise strana za sebe,takodje mi dopunjuje neke stvari u zivotu! na drustveni zivot mi vrlo malo utice!
|
_________________ здраво кензо !!! |
|
|
|
|
..::EvA::.. Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Jan 2008 Poruke: 63 Mesto: Beograd
|
|
Nikad se nece desiti da ako mogu i imam sa kim da izadjem napolje da ostanem da bih isla na internet. Internet je samo nacin da se ubije slobodno vreme.
|
|
|
♥ Banetova Žena ♥ Banovan! ★ U Srećnom Braku ★
|
Datum registracije: 11 Jan 2008 Poruke: 1597
|
|
nije mi zamjenio društveni život. nikako. zna moja kuma
nas dve izlazimo iako smo u slobodnom vrimenu po forumima
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
slazem se potpuno sa pinkie ( kao da je ovo prvi put ) .. internet mi je pre bio kao jedna opsesija .. gledao sam sve sa druge strane i sve ostalo zapostavljao jer sam mislio da mi je tu zivot .. i da mi je tu sve ono sto mi treba ..
medjutim .. nekad dodje iz .. khm khm ... u glavu .. i onda jednostavno vidis gde gresis i onda se lepo sve to stabilizuje tako da imas vremena i za one koji zasluzuju vreme na internetu a isto tako i za ljude koji su tu oko tebe ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Ce___ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 32 Mesto: nis
|
|
Sami broj poseta i odgovora na ovu temu ti je prica i odgovor na tvoje pitanje
|
_________________ I know that I hung on the tree lashed by
winds Nine full nights,
And gave to Odin,Myself to Myself,
On that tree the depths of whose roots No one knows.
No bread sustained me Nor goblet. I looked down. I gathered the runes, Screaming I gathered Them;
And from there I fell Again. |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
nikako mi net nije zamjenio drustveni zivot i mislim da nikada i neće
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|