:: |
Autor |
Poruka |
andjelaleks Miss Domaći.de 2007
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 328 Mesto: nis
|
|
svi kriju,kako kom odgovara,ako ga bitaju u vezi starosti oni se modmlade,a kad smu mladji onda povecavaju....to je smesno
|
_________________ """sareni leptir mog sivila,ne idu oni nevini sa krilima ,sta cu i ja medju zivima to sto me nevolis to je tvoje pravo moja sudbina ......" |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
meni je to pomalo glupo jer niko ne moze sakriti svoje godine.Moze sakriti recima..Nekome je mozda neprijatno da kaze koje je godiste..
|
|
|
|
|
|
Nuklearna_baklava Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Jan 2008 Poruke: 60 Mesto: kosovksa mitrovica
|
|
ovo je devojke pitanje! Jos uvek nisam cuo za muskarca koji laze za svoje godine,ok godinu ili dve,ali nesto dalje od toga ne!
|
_________________ здраво кензо !!! |
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
lagao sam par puta za godine..tj. neko drugi za mene trebali smo da upadnemo u neku diskoteku a nije smjelo ispod 18 (tada sam bas bio napunio 17)..i usao sam a nisu mi trazili licnu jer je guzva bila...
..tako da je lagati za godine u nekim situacijama ok..
..ali..
...kriti godine???to ne shvatam... pa,covjece,imam toliko godina i cao...
po nekom bontonu koj se formirao u Francuskoj,dame nikad nisu pitane za godine jer se to smatralo uvredom..sad su sve neke dame kod nas dosle..svaka curica,djevojka,zena hoce da bude dama ali neka..simpaticno je to...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|