:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Da, u pitanju je "njegovo velichanstvo" zvano prsten.
Da li je vazhno od kojeg je materijala sachinjen? Da li je vazhno da bude sa "kamenom" ili bez? Da li je vazhno da je poklonjen - nebitno od kog materijala? Da li je prsten, eto, samo da se zove da imam jedan? Da li je prsten nezaobilazni deo vasheg "outfit"-a?
Da li...? Koji broj prstena nosite (valjda je to prechnik u milimetrima, ako se ne varam)? Da li ste izgubili pa neochekivano pronashli negde taj izgubljeni? Shta vas vezuje za izvesno prstenje? Poklanjate li rado prstenje, i kao prsten prijateljstav? Uh... itd....
Toliko pitanja, a odgovora raznih. Dakle, chekam na vashe odgovore.
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Ja jako volim prstenje, i to srebrno. Trenutno nosim 4, dva sam dobila od mame, dva od dečka.
Nije toliko bitno da li ima kamen ili ne, važno je da je meni interesantan. Prstenje koje nosim mnogo mi znači, jer sam ih dobila od meni najdražih osoba.
Volim i da poklanjam prstenje, pa sam i za predstojeće praznike, za drugaricu i sestru odabrala po jedan zanimljiv.
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
obozavam prstenje, i to ne kicasto i sa kamenjem vec sasvim obicno, kao sto je npr burma
ne volim zlato vec srebro, a trenutno nosim 3 prstena, 2 su moja i jedan je poklon
i da, jedan nosim na lancicu....
i da, posto sam rekla da se udavati necu, ali moj partner i ja cemo obavezno nositi prstenje... to mi je zelja....
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
nije vazno, platina je isto zlato belo a skuplje od chistog zlata.
Ovaj prsten pripremam za poklon za buduc'u devojchicu, shta mislite?
|
|
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja prstenje volim vise od bilo kakvog nakita, imam 2 od decka i jedan od tetka...
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Obozavam prstenje. Ne volim kicasto i prebudzeno prstenje, ne volim sarenilo niti ogromne kamencine. Volim da je prsten sto jednostavniji, ali da opet ima neku svoju car i smek. Kada je u pitanju boja kamena, volim samo belo i nekako svaki moj prsten ima bar jedan kamencic Veci deo mog nakita cini zuto zlato, ali sto sam starija, sve vise preferiram belo zlato i srebro... Ne znam zasto, ali kada ste mali, svi vas zasipaju zutim zlatom
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
volim al ne bas pretjerano nakiceno svaki prstic uvijek imam jedan najvise volim da je od bijelog zlata sa ili bez kamencica trenutno nosim jedan sa profinjenim kamenom
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Volim da nosim prstenje, imam dva za koja sam jako vezana, jedan od decka, jedan od sestre. Otkako sam ih dobila, nisam ih skinula i mislim da bi lose krenulo bez njih. Sad su mi kao amajlija.
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Prsten? Da, svakako i pod "obavezno"! Isključivo srebro i to bez kamenčića, cirkončića i drugih šljaštećih dodataka!
Već par godina ne odvajam se od jednog meni dragog prstena koji nosim na palcu leve ruke, mada ponekad bacim neki i na desnu ruku i to je to...nikada ne nosim više od dva prstena...ne bih da preuzmem f-ju pokretnog stalka!
U slučaju da se Deda Mraz još uvek premišlja oko mog poklona, evo male pomoći...taman da se obezbedim do sledeće godine (za svaki mesec po jedan)...
Da, da, znam...skromnost mi je mana!
|
|
|
Tvoj_neko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 60 Mesto: ispod njegovih usana...
|
|
obozavam prstenje. ruka mnogo lepshe i zenstvenije izgleda. nosim srebrno prstenje, jer sam alergichna na bizuteriju, a zlato ne volim. dobila sam 4 srebrna prstena od mame. to je ona nosila, a pre toga moja baka. ja nosim 2 od ta 4, jer druga dva imaju kamen, a ne volim prstenje koje ima kamen.
|
|
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
Shiseido je napisao/la sledeće: | Prsten? Da, svakako i pod "obavezno"! Isključivo srebro i to bez kamenčića, cirkončića i drugih šljaštećih dodataka!
|
Pa te prstene bi i Deda Mraz mogao da nosi
Hmmm, nesvidja mi situacija ali shesti nije losh.
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Prije sam i nosila prstenje.. ali sada kako perem, kuvam, pecem kolace tako ih moram skinuti sa ruke.. i onda ih zaboravim staviti nazad..
ali inace obozavam prstenje
volim one sa kamencicima i sa kombinovanim zutim, belim zlatom
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|