:: |
Autor |
Poruka |
medena07 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Okt 2007 Poruke: 111
|
|
mislim da nisam previse iskompleksirana sobom, nije da sam bas odusevljena sa svime,ali sve u svemu zadovoljna sam
|
|
|
|
|
|
dika88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Nov 2007 Poruke: 34
|
|
Imala sam ranije neke komplekse zbog svoje debljine i velike guze.Ali sad sam smrsala(mada je guza i dalje woooow)...Svi mi govore da extra izgledam i ja se stvarno trudim po tom pitanju.Vise nemam neke komplekse (nebitno da li je u pitanju samo izgled ili bilo sta drugo),naravno nisam svime zadovoljna,ali se trudim da sve mane racionalno sagledam i pobedim!
|
|
|
|
|
|
zena_bez_imena Upućeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 31 Maj 2004 Poruke: 369
|
|
Komplekse?
Pa mislim da ih nemam.U svom okruzenju nemam toliko iskomplekriranih osoba,medjutim licno smatram da i oni vremenom prolaze...
|
|
|
|
|
|
senjanin Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 16 Nov 2007 Poruke: 64
|
|
ko god radi na sebi mena komplekse
|
|
|
|
|
|
toske012 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190
|
|
kompleksi se ja mislim ne lece... oni ce uvek da postoje, u manjoj ili vecoj meri... cilj je da naucimo da zivimo sa njima i da ne postanemo njihovi robovi...
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
nekad se iskompleksiram oko nekakvih glupih sitnica,to me drzi taj dan a sutra se tome smijem,neznam kako ih lječiti,kod mene prođu same od sebe
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Ne mogu reci da ne razumem ljude sa kompleksima niti da ih prezirem..nije ni njima lako, cinjenic je..ono sto je zalosno je sto pre svega kompleksima sebi unistavaju zivot, a onda ga i zagorcavaju ljudima oko sebe konstantnim kukanjem...a sve to najcesce potice od malena..od necije neslane sale, od stvarnog nedostatka ili viska....od puberteta u kome vam je simpatija dala pogresan komentar u pogresno vreme..i kompleksi jesu strasna stvar...ali za lecenje kompleksa je potreban razgovor ili sa roditeljem, ili sa pravim prijateljem ili ako je vec to otislo daleko sa psihologom....jer mnoge devojke recimo iz iskompleksiranosti zapadaju u stanaj bulimije recimo...isl....sve je to posledica kompleksa ja sam debela
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
shine Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Okt 2007 Poruke: 59
|
|
Ja mislim da svako od nas ima nesto sto mu se na sebi ili u nekom drugom smislu ne dopada kod sebe i sto bi zeleo da promeni - medjutim to ne moraju obavezno biti kompleksi. Covek moze biti srecan i sa svojim nedostacima.
|
|
|
|
|
|
sansei Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Okt 2007 Poruke: 89 Mesto: Sarajevo
|
|
trudim se da nebudem izkompleksiran i kad me nesto uhvati sto bi moglo voditi ka tome da dobijem kompleks brzo se presaberem i pobjegnem od tog neceg sto prije mogu,jednostavno mislim da kompleksi nisu dobri ni u kom slucaju, treba biti samouvjeren.
|
_________________ biti pokoren,a vladati osvajacem- najveca je zenska vrlina! |
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
ja nisam, ali znam mnogo cura koje su zbog svojih komplekasa pravile probleme drugima
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
kompleksi nastaju zbog nesigurnosti i nedostataka samopouzdanja,jednostavno su dio odrastanja..mnogi svoje komplekse liječe na pogrešan način,npr. opsjednuti su debljinom i pate zbog toga a opet utjehu traže u hrani
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
cenim kada "naidjem" na osobu koja je svesna svog kompleksa i koja radi na tome da ga resi,koja radi na tome da ublazi "svoje muke". ali, mi smeta sve ono sto proizilazi iz ponasanja osobe koja vuce komplex i samo kuka oko toga. ok,ako si "buca" onda kreni da vezbas.. itd.. to je sto se tice "fizickih neodstataka",
lek je samo jedan: nauciti da zivis sam sa sobom. da volis sebe,svoje telo, svoje misli..
ne znam za vas,ali ja jos uvek ucim
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|