:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Osnovci masovno beze jer po novom zakonu dete MORA zavrsiti osnovnu skolu..bezalo ne bezalo, ne postoji zakonska mera kojom mozete kazniti ucenika..smanjicete mu ocenu iz vladanja..uh sto ce se ona nasekirati..pozvacete roditelja..uf velika briga, n da se plasi roditelja ne bi ni bezao..Cinjenica je da nase skolstvo donekle opravdano zaista stiti ucenike, no u nekim stvarima smo preterali...ali bas preterali..i nad tom decom treba postojati kontrola..ako se sve to otrgne kontroli jos u osnovnoj..sta ce ta deca raditi u srednoj
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
roditelji vise ne predstavljaju autoritet, nastavnici- ha ha,tek oni, ucitelji,ostali..ne,ne. pa deca danas do ne-znam-ni-ja-kog razreda nemaju ocene nego cvetice?? gde je tu motivacija? zasto bi on/ona sedeo na casu tj skakao po ucionici i dobijao neke tamo smilove ili cvetice ili sta li vec... uzas. skolstvo (pre svega u Srbiji) nije organizovano kako treba.
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | pa deca danas do ne-znam-ni-ja-kog razreda nemaju ocene nego cvetice?? |
Do 2. razreda. Tj. samo u 1. razredu se opisno ocenjuju
Mislim da je veći problem upravo ovaj 1. koji si pomenula - autoriteta, tj. da li ga ima uopšte i da li deca uopšte shvataju da treba da poštuju, što roditelje, što nastavnike...
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
mi smo masovno bježali u srednjoj, nekoliko puta cijeli razred ne bi došo u školu
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^jeste cico,ali to bese srednja skola, ok,tad pubertet udara na sav glas,ali ovde je ipak prica o osnovcima (hej,pa cak i deca u 3-4 osnovne beze iz skole???!!!)
elem,jedna devojcica od 9 godinica mi rece da su njenom drugu iz razreda nasli cigarete u torbi?? ccc to vec prevazilazi sve mere...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|