:: |
Autor |
Poruka |
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
Ovaj telefon mi se uzasni svidja,prelep je.Hteo bih da ga kupim,ali ne znam razlog.Sta ja mogu sve da radim sa ovim telefonom(mislim na funkcije,ne da ga bacam i da se qrcim il tako nesto:-)hvala
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Pajo, zasto meni ni jedno tvoje pitanje uopste nije jasno?
evo nasla sam sliku, lep je telefon vizuelno....
a sta mozes da radis sa njim? to samo ti znas
pretpostavljam da ima funkcije kao i vecina motorolinih modela....
bolje da sacekamo nekog vlasnika, pa da ti kaze, ili ces ga uzeti na sopstvenu odgovornost
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Ono što čini ovaj telefon malčice drugačijim od ostalih, to je operativni sistem - radi pod Linuxom e sad, po iskustvima raznih vlasnika, telefon je OK, ima touch screen koji fino radi, kameru od 2, tačnije 1.92 megapiksela, baterija traje otprilike oko 2 dana normalnog korišćenja. Podržava mp3, ali kada se pesma pusti na zvučnike, nije mnogo jaka. Nema WiFi i ne podržava 3G. Memorija je proširiva i možeš ubaciti TransFlash karticu, poželjno do 512 MB. Jedini veći problem je to što nema mnogo programa pisanih za ovaj operativni sistem, i kod nas se teško pronalaze.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
uopste mi nije jasno sta rade ljudi sa windows mobilnim telefonima i ostalim.Ovaj ima linux,ali za sta ce mi to?Sta mogu da radim na njemu kad je instaliran linux?Sigurno nije samo da bi gledao office fajlove.Hvala.Pozz
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
kosta00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 243
|
|
Evo ovako.
Operativni sistem ti omogucava da mozes da ubacis druge programe, one koji ti se svidjaju, sa fabrickim operativnim sistemom si ogranicen, jer imas softver koji ne moze da se prosiri. Java je ogranicena platforma za telefone i nikada nece moci po funkcionalnoscu da se nosi sa Symbian,Windows, Linux, Mac sistemima.
Najvise programa ima za Symbian i Windows. Npr mozes da promenis mp3 player ako ti se ne svidja onaj u njemu, da ubacis program za Office i dosta toga.
Da i ja sam razmisljao (citaj sanjao) o ovom telefonu. Citao sam dosta komentara i mogu ti reci da niko nije imao problem sa ovim telefonom. Jedina mana je to sto zna da ostane otisci prstiju svuda po telefonu(krpica za brisanje resava problem) i tiho zvono(ali dovoljno jak da bi se cuo u dzepu). Sve je ostalo sjajno.
|
_________________ --------------
100010100100001001001011011101010010101010010101000010001001 |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|