:: |
Autor |
Poruka |
milosh_vp Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 05 Sep 2007 Poruke: 21 Mesto: Velika Plana
|
|
Nemam nista protiv toga, ko voli nek izvoli.
|
_________________ Cuvajte drvece!Na njima su ziveli nasi preci! |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Ne bi zbog:
- izgledacu previse izvestaceno, ko silikonska barbika
- boli (i ko kaze da ne boli laze, mozda sama operacija ne boli ali nije istina da posle ne boli)
- skupo
kome se ne svidjam ovakva kakva sam nek me ne gleda
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ma ja to nebih...imam sve potrebno,ali nisam ni protiv onih koji to moraju da urade
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
vojovojo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 14
|
|
Ako neko ima devijaciju koju treba ispraviti, treba da se podvrgne operaciji. Ili ako je to zbog posla(javna licnost, mada mi je to malo preterano). Sve ostalo je bahacenje na racun naseg tela. Neki ljudi vrse operacije da bi produzili svoj zivot, a osobe koje prolaze kroz "plasticne operacije", prolaze isto kroz uzasan stres. Lepo izgleda, nema sta. Ko moze, samo napred. Bojim se da ce jednog dana svetom hodati barbike, ne ljudi.
|
|
|
|
|
|
Diabolika Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 18
|
|
u zdravstvene svrhe - da.
estetske nikako.
|
_________________ "sto manje vjerujes u zivot, manje imas za izgubiti." |
|
|
|
|
acX VELIKI Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 7 Mesto: nis
|
|
Sve u zavisnosti od toga kakav je NEDOSTAK u pitanju,kod nekih dzabolebarosa koji plivaju u novcu to postane opsesija jer se vise nemaju cime ispuniti...MAC SA DVE OSTRICE!!!
|
_________________ Ja sam Elmer davez, poznati milioner, posedujem palatu pravde i jahtu |
|
|
|
|
Sempler00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Dec 2007 Poruke: 55
|
|
Nemam nista protiv dok su umerene korekcije
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
nikada ne bi isla pod noz radi ljepote...cijenim ono sto imam i apsolutno sam protiv plastike..al tko voli nek izvoli
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
nikad nikad nikad.
bolje me mrzi zbog ovoga što jesan, nego da me voliš zbog onoga što nisam
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
^^^ zasto da ne? plasticna hirurgija ne mora uvek da podrazumeva silikonske grudi i lice punjeno botoksom... inace to nije plasticna hirurgija nego estetska i korektivna hirurgija... ponavljam ESTETSKA i KOREKTIVNA... nesto se koriguje tim procesom zarad "emotivnog" zadovoljstva... vaseg ili tudjeg... neki defekti na telu mogu da se rese "plasticnom" hirurgijom.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Nuklearna_baklava Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Jan 2008 Poruke: 60 Mesto: kosovksa mitrovica
|
|
ja verujem u izreku "telo je tvoj hram",od vajkada je covek pokusavao da se priblizi bozanstvu odnosno idealnijim linijama tela. Tako da ne osudjujem plasticnu hirurigiju ali je ne podrzavam jer je ipak "vestacki",a toga danas ima mnogo!
|
_________________ здраво кензо !!! |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Hmm sad kažem da NE bi ni slčajno Al ko zna ako bi nekada imala para dal bi to rekla šalim se
Ne bi ipak Prirodno je najlepše a sve ono veštačko tipa silikoni,silikonska usta jer naprirodno i ne razumem kako neko može da učini još veću nakazu od sebe
Jedino na šta bi pristala je da operišem nos.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|