:: |
Autor |
Poruka |
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
I pored toga sto vecinu Siemens-ovih telefona ne kontrolise Simbian, kao moderan operacioni sistem(sto moze biti jedina zamerka na racun Siemens-a), i sama Java platforma na Siemens-ovim mobilnim telefonima, ukonponovana sa dobrim hardware-skim resenjima, daje velike mogucnosti.
Programi za sam telefon su oskudni na net-u, jer malo ljudi se bavi izradom java programa za mobilne telefone.
Sve informacije, pianja, i programe koje posedujem za Siemens-ove telefone i koji su kompatibilni sa nima mozete traziti u ovoj temi. 8)
|
Poslednja prepravka: CoYoTe datum Pon Mar 20, 2006 12:24 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
msury Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 24 Maj 2005 Poruke: 13
|
|
Gde mogu naci podesavanja za wap za siemens M65 i za telekom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
popsrle Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2006 Poruke: 79
|
|
Koristim sx1 koji ima symbian i imam mnogo stvari za njega(softver) pa ako nekom nesto treba neka pise.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok.Obrisao sam Java oznaku iz naziva ove teme.Sada imao i pripadnika symbian tehnologije, pa cemo se potruditi da vam pomognemo, ako vam nesto treba...
|
|
|
slalaz Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 531
|
|
pretrazila sam cio net al ne nadjoh nigdje software za siemens benq ef 81.inace,kad sam kupila telefon nisam dobila CD.help!
|
_________________ can't stop my spinning head |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|