:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
To je post traumatski stresni poremećaj. Uopće to nisam osjetila dok mi se svi problemi davno još nisu završili. E, TEK onda je krenulo aritmije, trčanje na WC, gledala sam kroz ljude, nije mi se ništa radilo, trzala sam se na svaki mogući zvuk bilo da je danju ili noću, na svačiji glas, u svojemu vidokrugu ugledala bih kako se neki predmet pomjerio i ličilo bi mi na bube ( bojim se buba, pa vjerojatno zato ). Na primer, sjedim za stolom i gledam u komp i samo vidim ispod monitora da je nešto projurilo i zaustavilo se. I pogledom dolje a ono ništa..
Gadno je. Ali je prošlo. Malo sam otputovala i to je bilo to.
|
|
|
|
|
|
kiki082 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Okt 2007 Poruke: 107
|
|
mislim da je to normalno i da se ponekad dogodi svakome
|
|
|
|
|
|
macak90 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Okt 2007 Poruke: 9
|
|
Ni ja nisam veliki panicar kad dodje do takvi situacija prvo uzdahnem duboko i razmotrim mogucnosti koje su otvorene panicit ne resava problem
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Sta znam ... trudim se da ne panicim ni u jednoj situaciji. Te napade panike nikad nisam imao. Imam period (najvise jedan dan) kad sam nervozan u pm i mrzovoljan. Fizicka aktivnost je lek. Idem na borilacku vestinu i ono - tamo se izduvam ko covek posle mi je sve ravno do Kosova
|
|
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Ja jesam veliki paničar. Osim što to nervira moje bližnje, nervira i mene, jer gotovo da paničim i oko najmanjeg problema, a nije baš prijatno svakodnevno biti u kontaktu sa takvom osobom Pokušam ja da "iskuliram", da ohladim malo, i ubijedim sebe da nijedna situacija nije nerješiva, ali uzalud... Sve ja to fino konstatujem, ali kada se problem pojavi-gotovo. Prije neka tri mjeseca sam se toliko istrzala, a zapravo niokočega, ali ja jednostavno ne umijem sačekati da vidim ishod svega, nego me odmah hvata nervoza, panika...
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
senjanin Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 16 Nov 2007 Poruke: 64
|
|
imam ih preko 15 godina sa vremena na vreme ako pričamo o onim pravim napadima panike...
neko ih vuče ceo život neko ih prevaziđe brzo sam ili uz stručnu pomoć...
sve zavisi od toga šta ih inicira...
u svakom slučaju drastično kvare kvalitet života...
|
|
|
|
|
|
havijer Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 16 Mar 2005 Poruke: 23
|
|
Nemam bas napade, ali me cesto uhvati panika u nekim dramaticnim trenucima.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ja imam anksioznost
srecom danas jako retko nego pre par godina ali, ume da se vrati ponekad, samo od sebe
dobra stvar sto znam sad kako da se ponasam kada se to desi, ali nije ni malo prijatno
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Moja drugarica ima neku vrstu ovog poremećaja.
To su mala nalik šizofrenična ludila kada god moramo nešto da uradimo ili kažemo, pred drugima ili jedni drugima, ona se uplaši, mlatara rukama, paniči, gricka nokte, viče, ustaje i šeta...stvarno je užasno.
Paniči i stresira se non stop.
Iskreno da vam kažem, tek sam sada shvatila da ovo stvarno može biti anksioznost ali nešto baš i ne želim sebi da priznam da pati od toga
Izgleda da ću morati da porazgovaram s njom.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
filicka je napisao/la sledeće: | Moja drugarica ima neku vrstu ovog poremećaja.
To su mala nalik šizofrenična ludila kada god moramo nešto da uradimo ili kažemo, pred drugima ili jedni drugima, ona se uplaši, mlatara rukama, paniči, gricka nokte, viče, ustaje i šeta...stvarno je užasno.
Paniči i stresira se non stop. |
meni se nije manifestovalo ovako, ali ok, verovatno svako drugacije to dozivljava
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
adimadafaka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Jan 2009 Poruke: 1
|
|
Eh ovakkk...
imao sam napad panike prije 2 mjeseca,odma sutradan sam otisao psihijatru jer je mama znala o cemu se radi..lijecim se missarom i asentrom koji uopste ne djeluju..samo vas znaci kako da kazem drogira i nemate volje ni zasta.Napad panike se lijeci dobrom psihoterapijom i razgovorom sa psihijatrom.Vidio sam ljude koji pate od toga vec nekoliko godina a meni je trajalo sam 2 mjeseca.Ako vec hocete lijekove uzmite Persen koji je na biljnoj bazi,i uopste ne steti zeludcu dok ova 2 lijeka ubijaju zeludac.Nije da pametujem ali je valjda red da vam dam savjet.
Pozdrav
|
_________________ .......................................... |
|
|
|
|
leo41 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Mar 2010 Poruke: 1
|
|
Imam strasnu anksiznost koja nije samo napad panike nego je to situacija koja me prati svakodenvno i u svakom trenutku i tako vec mjesecima, prije sam imo blage napade koji su brzo prolazili a sad je to svakodnevnica, totalno ludim a imam tek 19 god, ako ima neko sa iskustvom jer ce mi pomoc jako dobro doci nek mi se javi na privatni msn leostanic@hotmail.com....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|