:: |
Autor |
Poruka |
*zečica* -fatalna zavodnica-
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje
|
|
Što nakon katastrofalnog šišanja?
Frizerka se osmjehnula pokazujući vam vašu novu frizuru, a vi ste pomislili: 'Je l' to ona stvarno misli da ću izaći ovakva na ulicu?' Zvuči vam poznato?
Nakon lošeg šišanja štetu može popraviti samo vrlo dobar frizer. Pitajte osobu s odličnom frizurom gdje se šišala i tko ju je ošišao? Naime, osim imena salona, jednako je bitno i ime osobe koja je napravila frizuru.
Dobar frizer pokazat će vam i što sve možete s trenutnom frizurom.
Ne podnosite li svoju dužinu, a nemate ni strpljenja, nabavite ekstenzije koje mogu potrajati 4 do 5 mjeseci.
Nejednake slojeve možete kamuflirati loknama. Nabavite zato figaro za kovrčanje.
Temeljno je, dakako, njegovati kosu dobrim šamponima i regeneratorima. Dok kosa ne naraste do dužine koju možete sami ukrotiti, odlazite redovito u salon na feniranje.
jel se vama nekad nesto slično dogodilo,i sto ste učinili?
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ubiti frizera
salim se, kad je vec ispalo experimentisanje, ja bih jos tu dodala ponesto, ili cak oduzela sto sta, kad vec izgleda bzv onda da izgleda sto otkacenije...to mi nekako ide uz prirodu...
e onda, pretrpis zlurade komentare pa cekas do sledeceg sisanja....ovaj put kod ispravnog frizera
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
sandrica83 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 99
|
|
uvijek idem kod iste frizerke i nisam imala takvih problema,na svu srecu
|
|
|
|
|
|
mimy Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 313
|
|
nikad mi se to nije desilo,ali zato sto ne eksperimentisem nikada! ceo zivot imam dugu ravnu kosu,samo duzina malo varira...
|
_________________ B & M |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Ne platim. Obrazlozhim neplacanje. Okrenem se i odem. I vishe ne krochim u isti frizeraj.
A ako me neko pita za preporuku, onda tog istog ne poshaljem na to mesto.
Ukratko.
|
|
|
|
medena07 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Okt 2007 Poruke: 111
|
|
jednom mi se to desilo,plakala sam citav dan,naravno suze nisu pomogle,nikad vise nisam kročila kod te frizerke,ma ni u blizinu
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|