:: |
Autor |
Poruka |
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
jao ja mrzim poraze.....oni samo negativno uticu na mene,dok pozitivna kritika i pohvala pozitivno uticu na mene,daju mi krila,polet i snagu da i dalje stvaram
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
Mara 82 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis
|
|
Niko ne voli da bude poražen, ali se i to dešava. Kako to podnosim zavisi od situacije. Nekada sam sve to mnogo burnije podnosila, sada je sve u granicama normale. A i ako pređeš preko nekih jačih poraza, onda ti oni slabiji i nisu porazi, nego eto, samo splet loših okolnosti.
|
|
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Hmmm...sve zavisi o cemu se radi. Mada, generalno zaista ne volim da gubim (mislim ko voli je li ). Ali kako god mi "tesko" palo, ako treba, otersam svoje, i dignute glave idem dalje, sa jednom naucenom lekcijom vise.
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
Ninaa Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 539
|
|
uf, bolje me ostavite na miru kad dozivim poraz bilo kakve vrste.......najradje bi udarala pesnicama u zid..............
|
_________________ Uzimam SVE sto mi zivot pruza |
|
|
|
|
baltazar82 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Okt 2007 Poruke: 108
|
|
tesko podnosim poraze,jako tesko
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
neki porazi su me ucinili jacom,od nekih se jos uvek oporavljam....
poraze stvarno tesko podnosim u sferi zvanoj ljubav,sferi zvanoj porodica i ponekad skola.
a sto se tice rasturanja prijateljstava,svadja i tako toga,na to sam oguglala....porazi te vrste su kod mene svakodnevni.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Svaki poraz me jača, i shvatam da treba doživeti poraz dostojanstveno i uzdignute glave.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
joj, i ja tesko..porazavajuce
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
Shto me ne ubije,ojacha me!
|
|
|
KLICIC Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin
|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Svaki poraz me jača, i shvatam da treba doživeti poraz dostojanstveno i uzdignute glave. |
Da je bar sa mnom tako.
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
AnCHi_90 je napisao/la sledeće: | Shto me ne ubije,ojacha me! |
Bas to.
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Život je najbolji učitelj... a sastavni deo života su porazi... kod nekog, nažalost, mnogo češći nego dobici... niko ne voli da bude poražen... ja smatram da je izgubljeno samo ono čega se i odreknemo... tako da se borim dok god za to imam snage i volje, i u zavisnosti koliko mi je to, nešto, važno i vredno... Ne kažu za džabe da "moraš prvo puzati da bi naučio hodati" i ja se slažem sa tim... Relativno malo je gubitaka u mom životu, a svaki je baš boleo... Trudila sam se da izvučem korist iz svega toga... poentu... Ne volim da se spotičem o jedan isti kamen dva puta... Samo hladne glave treba o svemu razmisliti... sutra je novi dan... idemo dalje...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|